App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vaknar och panikskriker, sover oroligt

Hej alla. Sonen på 15 veckor har de senaste börjat vakna i panik och gråter. På nätterna sover han oroligt och vaknar ofta. Har nu dr senaste dagarna fått ha honom sovandes på mig mer än halva natten. Att han vaknar upp frpn sina "tupplurar" på dagarna och en gång vid kvöllsläggningen, kan det vara att han drömmer? När han sover oroligt på natten och sover på mig är det lugnt sålånge han sover på mig eller känner att jag håller på honom. Kan de bero på att han är inne i en fas? Blir tokig på detta få han sovit så bra innan i sin säng själv. Nu vaknas de 1 gång i timman nästan och är oroligt och blir lugn av min närhet och bröstet.

2019-03-21
Ericaandersson93
Ericaandersson93
Bebis på 15 månader

Ja men precis! Har också görsökt de men de går absolut inte just nu så han sover också mellan oss. Hoppas de vänder snart :) igår vakna han inte och var ledsen i sömnen i alla fall. 😋

2019-03-24
Ericaandersson93
Ericaandersson93
Bebis på 15 månader

Jo, då borde han kanske hållit på så tidigare. Det är nog en fas, min är inne i en nu.

Tänkte inte på det när jag läste ditt inlägg första gången men min son har ju faktiskt blivit likadan, sov bra i sin egna säng fram tills för två veckor sedan, då började han sova oroligt så nu sover han i våran säng, bredvid mig och han sover som en stock varje natt. Har försökt få honom att sova i sin säng men det känns omöjligt just nu.

Hoppas det går över snart, både för dig och mig :-)

2019-03-23
xMariax
xMariax
Gravid i vecka 23

Jag delammar. Men är de inte konatigt att de uppkommit förrens nu?

2019-03-21
Ericaandersson93
Ericaandersson93
Bebis på 15 månader

Ammar du? Jag märkte på min son att han fick väldiga magknip, främst på natten, när jag har druckit mjölk. Jag tycker det är lite märkligt då jag bara delammar och han får ersättning baserad på komjölk men jag kan absolut inte dricka ren mjölk då sover han jätteroligt och skriker mycket på natten. Har provat flera gånger att ta ett glas mjölk och det blir samma visa igen. Jag längtar tills jag kan dricka mjölk igen haha

2019-03-21
xMariax
xMariax
Gravid i vecka 23

Är säkert en fas. Kan rekommendera appen wonder weeks. Den kostar typ 15 kr ,så kan man skriva in beräknad förlossnings datum. Sen räknar den ut när ditt barn kommer att komma in i vissa faser och vad som händer under dem faserna.

Kan även vara magknip då kör lite mag massage om hen är gasig.

2019-03-21
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...