App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missfall

Jag var nyss på akuten och har fått missfall. Dem sa att jag måste fått missfall mellan vecka 6 - 8. Skulle ha varit i vecka 11 nu. Men idag började jag blöda och ha lite ont. Känner mig helt förstörd.. har tappat all hopp. Ville ha det hör barnet så mycket. Ändp hade jag massa symtom kvar.

2019-03-20
Nicolettae
Nicolettae
Bebis på 5 månader

Jag fick reda på i v 12 att graviditeten avstannat i v 5-6. Jag misstänkte dock att något var fel för alla symptom försvann i v 9, men det där är olika. Beklagar verkligen och hoppas att du kan få hjälp att gå vidare. Jag blev gravid efter 2 månader igen och då kom lyckan tillbaka. 🥰

2019-03-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Fick ett sent missfall i v 12 i sommras. Fick lite blod på pappret när jag var på toa och hade mensvärk så vi åkte till gynakuten där det visade sig att jag fått missfall. Så oerhört jobbigt var det, och tyvärr så tog det lång tid innan de fått ut resterna. Jag hamnade i en djup svaka efter det, jag kände att hela livet var emot mig. Hade det tufft på mitt jobb där jag blev mobbad i samma veva och det hjälpte inte precis.
Men när jag fått bearbeta allt som hänt så började det sakta men säkert kännas lite bättre, men jag sörjer fortfarande barnet som inte blev.
Tog ca 3 månader och nu väntar vi en lillebror till mitten av juni och livet har böjat ljusna.

Det jag vill säga med detta är att du inte är ensam och ta hjälp av en kurator så du kan får prata ut, för det behöver man! Önskar dig all lycka och ta hand om dig!

2019-03-21
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...