App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Rosa på pappret

Hej Är idag 7+6, har fått rosa på pappret men detta i samband när jag gör nr 2. Lätt förstoppad, kan det vara som så att magmusklerna orsakar liten blödning?

2019-03-20
Tekakan
Tekakan
Försöker

Vad tråkigt, beklagar verkligen! Jag fick också ta 2 omgångar av Cytotec men slapp att skrapas. Ni kan absolut börja försöka när ni vill. Känner man sig redo så är det bara att köra. Efter mitt MA kände jag att jag inte skulle kunna bli riktigt glad igen förrän jag plussade. Men jag har haft en helt annan oro denna graviditet pga mitt MA. Nu är jag i v 28 och nu har oron i det närmaste släppt eftersom bebis i princip skulle kunna födas nu och förmodligen klara sig ganska "bra". Jag önskar er lycka till, hoppas ni får ett nytt plus snart!

2019-04-23
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Var inne på gynmottagningen den 3 april, visade sig vara MA dött i v5 var då 9+6. Fick 2 behandlingar med 5 dagars mellanrum med cytotec inget resultat. Skrapade den 15 april och blödde 1 dag inget mer. Ska enligt min "vanliga" cykel ha ägglossning i helgen. Vågar man försöka tro?

2019-04-23
Tekakan
Tekakan
Försöker

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-04-23
Tekakan
Tekakan
Försöker

Har det fortsatt? Omöjligt att svara på om det är som det ska eller inte, du får nog bara avvakta tyvärr... I somras var jag gravid och började blöda lite i v 11. Det visade sig vara ett MA. Jag blev gravid snabbt igen och under denna graviditet har jag också fått rosa på papperet vid 2 tillfällen (och givetvis trott att det var kört igen), men nu är jag i v 23 och bebisen sparkar som bara den. :) Lycka till, hoppas att allt är bra med pyret.

2019-03-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Jag hade blödningar under min graviditet mellan v 7-15. Blev självklart orolig och fick åka in på kontroll vid två tillfällen. Andra gången var jag nästan helt säker på att det var kört. Men båda gånger såg allt normalt ut. Mycket möjligt att det är blodkärl som spruckit som över skrev. Ring till förlossningen och förklara din situation, det är inte bra att gå och oroa sig onödan :)

2019-03-21
Oliviahj
Oliviahj

Det är första gången för mej 3e graviditeten. Nojig är nog bara förnamnet.

2019-03-20
Tekakan
Tekakan
Försöker

små blodkärl spricker lätt när man är gravid,har haft så med alla 3 barn

2019-03-20
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...