App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

6 veckors bebis + syskon. Hjälp!

Jag har en 6 veckors bebis. Bebisen kan inte sova om jag inte bär runt på honom helatiden. Kan aldrig lägga ner honom. Han avskyr sele, sjal och vagn. Det spelar ingen roll hur mysigt/trångt/varmt man bäddar i tex nest eller vagga. Samtidigt har jag en 2,5 åring hemma som är super mammig och vill ha mitt sällskap jämt. Det är i princip omöjligt att tillfredsställa hans behov och släpa omkring på bebisen hela tiden. Jag är totalt utmattad av allt bärande efter 9 timmar samt försöka ta hand om stora sonen, vilket jag liksom inte lyckas med på något bra sätt. Någon som har något tips för att kunna få armarna fria någon gång när bebis sover!!?? Bebis äter ersättning så ammar inte.

2019-03-20
tigertiger123
tigertiger123
Bebis på 13 månader

När min son va bäbis hände det att jag la en använd tröja som jag sovit i som luktade mamma nära honom. Kan ju vara värt att prova.

2019-03-20
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Jag är i stort sätt samma situation som dig. Har en 7 veckors bebis och en pojk på strax över 2 år som dock inte kan gå än. Jag har löst det genom att sjala minsta. På så sätt har jag båda händerna fria men kan ändå ha hud mot hud vilket innebär 2 rätt nöja barn! Så har du inte testat att sjala så kan jag rekommendera det ☺️👍🏻

2019-03-20
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...