App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad gör ni på helgerna?

Kanske en konstig fråga men vad gör ni på helgerna? Jag är gift sedan 5 år tillbaka (varit tillsammans i 9.år) och vi har en nyfödd och en 3-åring. Har för ett år sedan flyttat till ett lugnt naturnära familjevänligt bostadsområde och vi vuxna trivs... nja sådär tråkigt nog. Vardagarna har alltid rullat på jättebra. Alla är upptagna med sitt på dagen och allt går på rutin liksom. Men sen kommer helgen och då får jag lite panik. Vad ska vi göra i helgen? Känns som att alla bara driver runt här hemma och blir irriterade på varandra. Det här problemet har väl egentligen alltid funnits där sedan vi fick 3åringen. Vi tycker inte att det är roligt att leka med barn eller stå i en lekpark och kanske där av blivit lite vilsna kring vad vi ska göra hela familjen. Är det någon mer som känner igen sig och hur ser era helger ut

2019-03-20
Frida_josie
Frida_josie
Bebis på 14 månader

Vi Har ju bondgård så helger och vardagar blir rätt lika med skötsel av djur m.m. förutom på sommaren.

Vi försöker att ha söndagen som en vilodag för att samla krafter och sen går vi i kyrkan varje söndag och helgdag.
På sommaren så försöker vi att kanske göra små spontana utflykter på helgerna, bara gå en bit upp i hagen för att fika eller ta en promenad och hälsar på min mans farbror och faster, det gillar barnen.

Jag försöker ägna tid åt att läsa om de vill t ex. men sen får man kolla in lite om barnen har önskemål.

2019-03-20
ma78
ma78
Barn på 2 år och 5 månader

vill också tillägga att ni kan fråga ert barn vad hen vill göra? Det är så när man har barn,man får sätta sina egna intressen åt sidan och följa barnet. Barnet får ju göra saker som inte alltid är så kul heller. Ge å ta :)

2019-03-20
8kee6
8kee6

vi tar helgen som den kommer,har 3 barn på 2 mån,3 år och 4 år. Ibland åker vi till nån kompis eller dom kommer hit. Biblioteket,bushuset,fotbollsplan där vi cyklar å sparkar boll :) Ibland är vi hemma bara och bara ÄR :) Barnen gillar det lilla,ofta vi vuxna som komplicerar och försvårar situationerna.

2019-03-20
8kee6
8kee6

Bjuda hem vänner de gör vi ibland. Lördagarna är ofta fullbokade halva dagen, barnen leker med kompisar inte varje helg men då och då. Det bästa är att ta det enkelt, vi frågade två familjer för ett par veckor sen om vi skulle köpa pizza o vara hemma hos oss o äta. Alla kom o den ena familjen va kvar till sent på kvällen. Jag älskar söndag förmiddag då har vi sällan något planerat.

2019-03-20
1rema
1rema
Barn på 3 år och 11 månader

Tycker ni inte de ör kul att leka med barnen, eller är det jag som missuppfattar ? Ta små utflykter ? Vi brukar gå ner till havet, åka till shoppingcenter och luncha, träffa vänner, ha playdates med andra barn, ibland blir det större utflykter så som universeum med hotellövernattning. Bakar en del på helgen med träffar mor/far föräldrar ibland. . Vad vill du/ni göra på helgen ? Skriv en lista så ser ni vad som är genomförbart.

2019-03-20
Hyrkes
Hyrkes
Bebis på 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...