App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Flyga utomlands

När får man inte flyga utomlands? Vill åka utomlands i slutet av juni och k8mma hem i mitten av juli. Jag har inte träffat min barnmorska än. Men i juni är jag nog i 5e månaden och juli i 6e månaden. Är det någon som vet vad som gäller? Är det någon som har åkt utomlands i 5 och 6 månaden? Har hört att man kan flyga från vecka 14-26 men vet inte om det stämmer. Är så nojig och orolig.

2019-03-18
Nicolettae
Nicolettae
Bebis på 5 månader

Det har jag. Det var inga problem. Bara du känner dig bra rent fysiskt. Viktigt också konsultera med din barnmorska, men det ser jag att du redan har gjort.

2019-03-19
Yasmi18
Yasmi18

Tänk så här: OM förlossningen startar och du får ett för tidigt fött barn, känns det okej att tillbringa en tid utomlands tills läget är stabilt och det går att flyga hem barnet med ambulansflyg? Är det värt den risken?
Och vad täcker försäkringen?

2019-03-19
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Jag åkte till London när jag var i v28 med Norwegian. Jag gick in på Arlandas hemsida och där hittade jag alla flygbolag som flyger från Arlanda och där stog flygbolagens regler ang att flyga när man är gravid. Vissa flygbolag ville ha intyg från en läkare om man åkte sent i graviditeten vet jag.

2019-03-19
Arleheim
Arleheim
Barn på 1 år och 11 månader

Hej! Jag har åkt när min barn var 6 måndaer , innan jag åkte i väg har gjort TBC vaccination. Det ska man måste göra om man resar i det landet där är risken för högt. Prata med din barnmorska om den.

2019-03-18
nidhi3
nidhi3
Barn på 1 år och 10 månader

Ett tips är att gå in och läsa på flygbolagets hemsida då dem olika flygbolagen kan ha olika gränser.
Vi skulle åkt med easyjet (eller vad dem nu heter 😅) dem hade att man fick flyga tom v.32. 😊
Men jag tror där finns dem flygbolag som godkänner upp till v.34 (kan dock minnas fel).

2019-03-18
MiaHansson
MiaHansson
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...