App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Preventivmedel

Satte i en p stav i mitten av Januari. Har haft turen att slippa allt blödande som det kan bli. Men det värsta är att jag har hamnat i en rejäl svacka, nedstämd bitter på gräsen till gråt. Vilket jag inte har vart tidigare, verkligen jätte jobbigt. Men ännu värre är det att jag har en dotter som är 3 och en som är 1. Känner ingen ork alls till att leka med dom eller hitta på något. Vill egentligen bara dra täcket över huvudet. Någon mer dom Upplevt något med detta?

2019-03-18
MimmioMartin
MimmioMartin
Barn på 1 år och 9 månader

Jag har staven från september 2018, o sedan dess blöder som in i bomben!!! Oregelbundna långa mens,mellanblödningar. Kommit yrsel och huvudvärk med! Har ingen sexliv så att säga. Annars ingen sånt du beskrivit. Före gången jag hade den,den var perfekt,inga bevärkningar alls.
Har bokat tid den 12/4 hos bm,tror ska plocka den bort

2019-04-08
anapod
anapod
Barn på 1 år och 8 månader

Jag har upplevt det med dem preventivmedel som innehåller hormoner. Känts som en mildare depression, men efter några veckor har det gått över och jag känner ingenting längre. Så försök stå ut ett tag och se vad som händer, alternativt byta till nått hormonfritt :)

2019-03-18
AmandaochErik
AmandaochErik
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...