App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid v27, Känner mig ensam.

Är gravid i vecka 27 och har verkligen sett så mycket fram emot den här graviditeten. Både jag och min man är jätte glada men jag känner mig så otroligt ensam. Upplever inte att någon i min vänskapskrets har känt samma entusiasm som jag, snarare tvärtom. Vissa har uttryckligen sagt sånt som ”då ser man inte dig på några år” osv. Hade inte kunnat ana att jag skulle känna mig så här utfryst av mitt tidigare så aktiva umgänge. Är det någon känner igen sig eller har liknande erfarenheter?

2019-03-18
Bekovic
Bekovic
Bebis på 9 månader

Är i samma sits som du just nu, är först i kompiskresten att få barn med.. men hoppas att de blir enklare att skaffa nytt umgänge sen när bebben har kommit. 😋

2019-03-20
CeceK
CeceK
Bebis på 9 månader

Tack för ditt svar, det stärker och jag hoppas att med de nya sammanhangen kommer nya bekantskaper. Längtar verkligen efter det!

2019-03-20
Bekovic
Bekovic
Bebis på 9 månader

Jag kände precis som du och det blev inte bättre när barnet väl var ute. Man hittar nya vänner (mammagrupp,öppna mm) och umgås med människor som lever barnliv. Det kommer bli bra ska du se,bara stå på dig och var öppen! Hittade själv en av mina bättre vänner här på libero för 4 år sedan☺️👌🏼

2019-03-18
8kee6
8kee6

Nu är jag en ganska introvert person men jag tror detta gäller för oss båda; man får själv kämpa och aktivt söka umgänge även fast man är gravid. Gå med i grupper på nätet, gå till öppna förskolan när bebis är redo för det, gå i föräldragrupp, lunchdejta kollegor, besök jobbet med bebis sen osv. Om dina nuvarande vänner är dumma nog att slänga ur sig såna onödiga kommentarer så kan du gott leta efter nya vänner. Det finns en tjejkompis-letar-app som heter friendly. Lycka till!

2019-03-18
Tistel86
Tistel86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...