App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vattenavgång????

Såå. Tidigt igår morse satt jag vid köksbordet med datorn framför mig. Plötsligt kände jag hur hela jag liksom sitter i en liten pöl?? Är i vecka 40 nu och min direkta tanke är givetvis "yes, äntligen sätter förlossningen igång!!" Mindes att barnmorskan sagt till mig att vid misstanke om vattenavgång ska man lägga en binda i trosorna ett par timmar, för att se om det verkligen är fostervatten. Sagt och gjort! Och..... ingenting???! Helt kruttorr i trosorna! Hela dagen gick men fortfarande inget vatten i bindan. Inte heller några verkar eller annat som tyder på att något skulle vara på gång. Har jag inbillat allt ihop?? Kan det ha varit något helt annat?? Inser att det smarta givetvis är att rådfråga förlossningen, men det tar emot då vi har 4 mil dit enkel väg och det känns väldigt onödigt att åka in på koll när man likaväl kan vara hemma och avvakta? Vi har dessutom redan fått åka in dit 3 gånger pga bland annat extra tillväxtultraljud. Samtliga gånger har vi fått åka hem utan bebis och det tär på mig... Vill inte åka i onödan. Men nu har det alltså gått nästan ett dygn sedan denna blöta upplevelse.. Någon som har varit med om liknande, har en aning om vad det kan ha varit, eller bara kan komma med något bra råd?

2019-03-17
rebeccaedling
rebeccaedling
Bebis på 12 månader

Hade verkligen vattniga flytningar under hela min graviditet. Kunde komma mycket tyckte jag då så kanske var det det som hände dig?

2019-03-18
em31ie
em31ie
Barn på 2 år och 6 månader

Var det vattnet ska man ju åka in inom 48h, för barnets skull. Borde ju fortsätta rinna vatten lite dock. Om du inte vill åka in så ring iallafall förlossningen?

2019-03-17

Nu blev man nyfiken av om du åkte in och födde eller va hände :)

2019-03-17
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 11 månader

Alltid bäst att ta de säkra förre de osäkra.

Av erfarenhet. Jag åkte in pågrund av värkar ( inget vatten gick ) min svägerska åkte in på grund av att vattnet gick men inga värkar.
Allt är till och från.

2019-03-17
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 11 månader

Jag har aldrig märkt av nån slempropp, men kan inte den vara ganska massiv? Absolut ingen idé att åka in förrän värkarna har kommit igång regelbundet, det är iallafall min erfarenhet (gravid med tredje barnet).

2019-03-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Eftersom det inte kommit mer det nog mer troligt att du fått en stor vattning flytning.

2019-03-17
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...