App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Riklig mens efter förlossningen! Går de över..?

Fick barn i början av december och fick sedan första mensen i januari och andra mensen här om dagen.. båda tillfällena har de varit sjukt rikligt! Fyller en nattbinda på 2 timmar. Vågar inte åka hemifrån. Min gamla menskopp verkar inte passa heller så vet inte vad jag ska ta mig till. Någon annan med riklig mens i början som rättat till sig?

2019-03-15
TantMarina
TantMarina
Barn på 2 år och 4 månader

Tack hörni! På nått sätt är de alltid skönt när man inte är ensam i alla fall. Jag gar beställt en ny menskopp och hoppas att den ska funka. Det är verkligen frustrerande när man liksom inte känner igen sin kropp längre

2019-03-16
TantMarina
TantMarina
Barn på 2 år och 4 månader

Du kan ju alltid ringa till gyn, hade också problem efter FL. Min sin är snart 6 månader, satte i p-stav strax efter FL och haft väldigt jobbigt med rikliga blödningar plus mensvärk på de. Fick dock inget mot blödningen men mot smärtan. Finns också hjälpmedel som kan minska blödningen lite grann. Oftast är det inget farligt men så klart frustrerande.

2019-03-16
Askungen
Askungen

Jag hade också det i början fick ha dubbla bindor till och från. Jag tyckte också det var skit jobbigt men det har blivit bättre men tog ett tag. Mensen var lite krånglig i flera månader efter förlossningen. Jag tyckte mig iaf känna mig säkrare när jag använt menskopp än bindor och haft tyg binda i början bara för att vara på säkra sidan men den har inte läkt. Det märket jag har finns i olika storlekar beroende på om man fött barn eller inte. Så det kan vara så att den inte passar som du säger så du kanske behöver köpa en ny.

2019-03-16
elviramaddigan
elviramaddigan
Gravid i vecka 33

Ja jag tycker mig känna igen det där. Se till att ha många nattbindor med dig ut och byt så fort du ser en toalett. Jobbigt, men det rättar till sig efter ett tag.

2019-03-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...