App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Barnmatstol

Hej, någon som har tips om en bra barnmatstol om några månader är det dags för lillan att börja använda det, 3mån e hon nu. Ingen aning vilken barnmatstol vi ska köra på finns så många olika och olika prisklasser..

2019-03-14
AdelaA
AdelaA
Bebis på 15 månader

Ikea antilop med bricka är sjukt bra! Köpte först en begagnad hokuspokus stol, men köpte sedan en antilop då vi tänkte ha den som extra stol om vi ska iväg någonstans. Men har nu blivit den stol vi använder mest, funkar även bra att ha att duscha barnet i! Stokke är säkert också bra, om man vill lägga lite mer pengar på en stol. De första månaderna saknade jag att ha en stol med babyinsats så bebisen kunde vara med vid matbordet. Finns många fina begagnade stolar om man vill spara in en slant!

2019-03-14
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 20

Vi köpte en Tripp-Trapp till vår första dotter 2011. Nu sitter treåriga lillasyster på den (utan bebisbygel givetvis) och bebisen i magen kommer nog också kunna använda den i flera år. Klart en bra investering! Kan rekommendera en Play Tray till tripp-trappen, det är ett bord du sätter på stolen, helt perfekt!

2019-03-14
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Till vår äldsta började vi med IKEA:s, fick sedan en stokke tripp trapp vilket vi tyckte fungerade bättre. Han satt bättre i den och så tog den mindre plats. Den kommer han få använda i flera år nu tills han är tillräckligt stor att sitta på en vanlig stol. Till lillan var det ingen fundering ens utan vi köpte en stokke tripp trapp till henne direkt. Så skönt att slippa snava på stolsben som sticker ut... Fick den flera hundra billigare på nätet. Har dock inte köpt dyna till rumpa eller rygg. Behöver inget att sitta på (och jag slipper tvätta den hela tiden) bakom ryggen har vi helt enkelt vikt en filt som vi lägger dit. Funkar för oss. Köp begagnat om ni vill. :)

2019-03-14
helen_p_@
helen_p_@
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...