App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur tidigt kan man känna av gravidsymptom?

Hej! Jag har en undran. Hur tidigt är det möjligt att känna av gravidsymptom? Jag har en som sedan innan som inte var planerad, så med honom kände jag aldrig efter. I höstas blev jag gravid och kände av symptom redan en och en halv vecka efter ägglossning men jag tror att jag mest kan ha inbillat mig de symptomen förutom cravingsen för chili cheese, hehe. Ny hade jag räknat fel med ägglossningen upptäckte jag , och hade ägglossning två dagar innan beräknat och jade i samma veva sex, försöker undvika att bli gravid. Men nu börjar jag känna av lite symptom, ömma bröst framför allt, men även, molvärk, humörsvängningar och trötthet, jag har även börjat utveckla vad jag tror är en craving för stekt korv. Jag har beräknad mens om exakt 7 dagar. Kan man känns av symptom såhär tidigt? Hur tidigt började ni känna av symptom? Hjälp!

2019-03-14
MammaJosephine
MammaJosephine
Bebis på 4 månader

Jag fick tydliga symptom typ 2 veckor efter ÄL. Liknande pms fast annorlunda och kraftigare. Framför allt ömma/stora bröst. Levde dock i förnekelse om att jag var gravid men i efterhand var det tydligt :)

2019-03-15
MammaKotte
MammaKotte

jag fick tydliga symptom som onda bröst, illamående och känslighet för dofter 5 dagar innan jag skulle ha fått mens när jag var gravid :)

2019-03-14
Frans mamma
Frans mamma
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...