App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Extremt illamående

Till er som var extremt illamående under graviditeten, hur tar man sig igenom detta? Det är alltså inte lite illamående på morgonen, eller då och då jag pratar om. Utan ni som vart illamående med spyan i halsen under hela dagen. Jag äter receptbelagd medicin för illamående, det hjälper inte. Den enda effekten är att jag blir trött (men fortf illamående). Ge mig tips!! Otroligt jobbigt med fysiskt arbete när man mår såhär... Är i vecka 6, vecka 7 om två dagar!

2019-03-13
sofia123456789
sofia123456789
Bebis på 5 månader

Det som räddade mig var "Ginger chew". Det är ingefära och mango (finns andra smaker än mango) bitar som man tuggar i sig. De är ganska starka med tanke på ingefäran men hjälpte mig genom de första månaderna. Finns på coop

2019-03-15
oliviaadina
oliviaadina
Barn på 1 år och 6 månader

Jag var sjukskriven första tiden mådde sjukt illa och kräktes. Fick legeigan comp utskriven, hjälpte väl si sådär tyckte jag. Ät de du är sugen på eller får i dig. Kräm, nyponsoppa, coca cola och smörgåsrån var min basföda i början när jag mådde som mest illa. Försök ha någon på sängbordet att äta när du vaknar eller be sambon komma med något att äta på morgonen.

2019-03-14
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 22

Fy för illamående. Fick också receptbelagda tabletter för att palla under första halvan. Fungerade dock inte optimalt i början så var sjukskriven under 4 v ( ca v 7-11). Låg på soffan och förstod inte hur jag skulle klara mig igenom dagen. Sov så mycket det bara gick. Tyckte det hjälpte att småäta. Salta kex och saltlakits i små mängder tycker jag kunde hjälpa för stunden om jag tuggade långsamt, och juice. Om du inte redan gjort det så fråga om alternativa läkemedel eller ändring av dos. Även om du mår illa så försök äta lite så du inte tappar en massa i vikt. Hittar du något du orkar stoppa i dig så strunta i om det bli ensidig kost ett tag. Lider med dig! Hoppas du mår bättre snart.

2019-03-14
helen_p_@
helen_p_@

småät och smådrick är mitt tips och ät INNAN du är hungrig/illamående :)

2019-03-14
Frans mamma
Frans mamma
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...