App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

GÖRDEL EFTER FÖRLOSSNING??

Funderar på att köpa en sådan, vad rekommenderar ni? Tipps? Ska jag köpa nu (v 27+2) eller vänta?

2019-03-13
Sara87
Sara87
Barn på 1 år och 10 månader

För mig har det räckt med "håll in" trosor eller tights. Har tyckt det har varit sjukt obehaglig känsla i magen utan den första månaden efter förlossning.

2019-03-13
sofiejonsson
sofiejonsson

Hade ett gravidbälte med en påse som bar upp magen lite extra, det var väldigt skönt om man skulle gå lite längre sträckor t ex. Min mage blev stor ganska snabbt så det var skönt med lite avlastning.

2019-03-13
ma78
ma78
Barn på 3 år och 4 månader

Jag väntar tredje barnet och har aldrig haft nån gördel, har inte ens tänkt på det. Vad skulle syftet vara menar du? Under min första graviditet köpte jag ett gravidbälte, men fy vad obehagligt det var, kändes som jag klämde bebisen därinne. ;)

2019-03-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 1 år och 8 månader

graviditetsbälte låter härligt men det är väl bara för att det ska bli behagligt ?
Gällande gördel tänker jag ju på att alla fettsugningar, bukoperationer osv får man ju alltid gördel och detta är ett måste i USA efter ha fött barn. Blir nyfiken varför det inte är samma 'inställning' här så att säga

2019-03-13
Sara87
Sara87
Barn på 1 år och 10 månader

Har ingen erfarenhet av att använda gördel postpartum. Livmodern drar ihop sig snabbt men tar längre tid för magmuskulaturen och andra vävnader att hänga med. Tänker att ha gördel medför att muskulaturen arbetar mer passivt när mage och rygg istället får det yttre stödet? Så klart olika för alla. Kan tänka mig att det kanske kan ge ett bra och smärtlindrande stöd efter kejsarsnitt att använda gördel? Skulle nog själv avvakta med att skaffa en gördel. Kan ju annars vara skönt att ha ett graviditetsbälte senare i graviditeten som stöd för magen

2019-03-13
Sahra11
Sahra11
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...