App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Efter 7 månaders kamp....

Jag kan äntligen säga att jag är gravid! Vill bara skrika ut så alla kan höra, efter 1 missfall o 7 månaders kamp med ägglossningstest o känslorna som en enorm berg och dal bana så blir vi förhoppningsvis 3 barns föräldrar i November om allt går bra! Ge mig era bästa tips för att inte tänka så mycket....dagarna går så fruktansvärt långsamt nu! O till er som kämpar, ge inte upp! En vacker dag vänder de

2019-03-12
Bönan92
Bönan92
Bebis på 4 månader

Grattis till graviditeten :)
Vi levde på som vanligt i stort sett, lever fortfarande i en liten lyckobubbla och all fokus ligger och har legat på all förberedelse, alla saker som ska inhandlas och all uppmärksamhet runtom av vänner, familj, kollegor osv, men det är superkul. Nu börjar det dock bli lite kämpigt, det trycker, allt går lite långsammare, blåsan töms vartannat och sömnen är sisådär, men mitt tips är att umgås med vänner, ut och ät, försök vara aktiv i den mån det går, jag hade/har turen att fortfarande kunna träna till viss del, och glöm inte bort att NJUTA! Jag lovar, tiden kommer att gå så fort, första veckorna var något sega, man ville hela tiden passera vecka 13 för att sedan pusta ut, och sen springer tiden förbi :D 23 maj, förhoppningsvis lite tidigare, kommer vår lilla tjej!

Lycka till med allt!

2019-03-19
liisenb
liisenb
Bebis på 10 månader

Tack så mycket! Jag jobbar o har barn på skola o förskola men tycker ändå trots att vardagen rullar på att tiden går så långsamt....får typ bli maj nu så de 12 första veckorna är borta. Är så rädd för MF denna gång....

2019-03-13
Bönan92
Bönan92
Bebis på 4 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-03-13
Bönan92
Bönan92
Bebis på 4 månader

Stort grattis! Mina första 2 graviditeter blev ganska snabbt, och har aldrig haft mf eller ma. Så blev jag gravid med 3an, rekordsnabbt. Slutade i ma. Trodde inte sånt skulle drabba mig, jag som varit så skonad tidigare... Efter avslutad Cytotec-behandling och efterkontroller visste man inte vad man skulle förvänta sig, men jag blev snabbt gravid igen och är nu i v 22. När man försöker och väntar så känns dagar och veckor långa, men plötsligt händer det och då säger det swish tills barnet är ute. :))

2019-03-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Grattis! Vad glad man blir. Du skrev tre barns mamma. Alltså har du 2 innan? Då går väl dina dagar lite fortare än om man är helt ensam utan barn. Ut och lek me barnen :-)

2019-03-12
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 11 månader

Grattis till lille därinne 🌹

2019-03-12
stormbarnsmamma
stormbarnsmamma
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...