App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kisskydd, i babynest i bugaboo fox vagn?

Hej! ska jag ha kisskydd i babynestet när vår son sover med oss i sängen eller ska vi skydda hela sängen? Isåfall vad rekommenderar ni Kissskydd i vagnen då? vad rekommenderas? Tack

2019-03-11
Sara87
Sara87
Bebis på 14 månader

Jag har varit tacksam för att jag haft plastad frotté i sängen, när de hänt olyckor. Man sparar ju på madrassen på så vis ;)

2019-03-11
thereseborg
thereseborg
Bebis på 3 månader

Ikea har en plastad lakan för hela sängen i fall man vill samsover och det kan hända olycka. tillvagnen har jag köpt metervaro av plastad frotté från skapamera som kostade 99 kr per meter och klippte till några mindre stycken till vagnen och spjälsäng.

2019-03-11

Jag har väldigt sällan upplevt ett behov av kisskydd när bebis använder blöjor. När blöja läckt har det varit bättre att byta till större blöjstorlek för att hindra läckage än ha kisskydd. Tror jag kommer få användning för de kisskydd jag köpte den dag det är dags att sluta med blöjor

2019-03-11
Joset
Joset
nyfödd bebis

Jag sydde mitt babynest själv och då sydde jag en tunn madrass till det med plastad frotté från Ikea. Madrassen kunde jag ta ur och tvätta samt lägga i vagnen :)

2019-03-11
Lina089
Lina089
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...