App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad ska jag göra???? :(

Har en dotter på 5v. Hon tog bröstet direkt och allt har funkat jätte bra tills ett par dagar tillbaka. Nu vill hon bara amma korta stunder. Bara några minuter sen släpper hon bröstet. Ibland tar hon de igen och ibland vill hon inte ha mer. Lägger ner henne. Går 5min så börjar hon skrika. Jag blir så frustrerad. Vad ska jag göra? Har svårt att veta vad hon vill nu. Erbjuder bröstet när hon skriker. Förut visste man skillnad på mat o tröttskrik men inte längre :( Två dagar irad har hon spytt och då menar jag verkligen mycket.

2019-03-10
Akira
Akira
Bebis på 13 månader

Så var min lilla med när hon var runt 5 veckor. Det enda som hjälpte var att ligga ner tillsammans med henne och amma och amma hela dagarna.. Allt är ju fortfarande så nytt när dom bara är 5 veckor och de bestämmer fortfarande vilken mängd bröstmjölk de behöver (så var det för min). Det är inte förrens nu när min lilla blev 2 månader som min kropp förstått vilken mängd hon behöver. Det kan också vara så att din lilla försöker trappa upp mängden mjölk och därför suger i korta perioder. Om ditt barn ammar korta stunder och somnar i din famn så testa att killa lite under foten för att hålla sig lite vaken, funkar hos oss ;) lycka till!

2019-03-10
Alalinn
Alalinn

Hon kanske inte är trött? Försök leka lite, sjunga sångs, springa med benen, gulla lite?

Försök t ex liggamma och se om hon vill det lite längre om det är så att hon ändå är hungrig. Men en del barn får i sig mycket mat på kort tid så inte säkert hon får i sig för lite.

2019-03-10
Joset
Joset
Barn på 1 år och 11 månader

Ja jag ska ringa bm imorgon och prata med henne. Men anser inte att de är akut då hon äter (kortare stunder), kissar o bajsar som vanligt. Inte slö o ingen feber. Men tänkte om någon hade varit i liknade situation.

2019-03-10
Akira
Akira
Bebis på 13 månader

Prova med välling . Kanske har hon ont i magen? Tycker sänt här ska man gå på kontroll och kolla upp det. Hon kanske har ont någonstans

2019-03-10
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...