App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Första gången gravid

Jag är i vecka 9 och mina symtom som jag haft har typ försvunnit. Utan tröttheten såklart. Men mår inte lika illa som jag gjorde och mina bröst är inte lika ömma. Så jag börjar bli nojig. Känns som jag var mer svullen i magen i vecka 6 och 7 än vad jag är nu. Blir nojig och tänker på massa dumt. Är det någon mer som nästan blivit av med sina symtom och känner sig inte gravid? Sen har jag sen lördags lidit av huvudvärk i morgon ska jag ringa vårdcentralen igen, för jag står inte ut.

2019-03-08
Nicolettae
Nicolettae
Bebis på 5 månader

Om det är till någon tröst så har jag haft lite symptom under graviditeten hittills och som dig försvann allt i v. 9! Låter som en dröm enligt många men har medfört mycket stress och nedstämdhet pga ”inte varit som alla andra” och haft symptom. Trott att bebisen inte klarat sig mååånga gånger. De få symptomen jag hade kom tillbaka i v. 20 kanske och har sedan varierat, men bebis verkar må bra därinne iaf :) Jag tror att du kan vara lugn! :) Förhoppningsvis får du en lugn graviditet med få symptom :)

2019-03-14
Viiktoriiia
Viiktoriiia

Jag hoppas att det är så för mig med. Spökmånader.

2019-03-10
Nicolettae
Nicolettae
Bebis på 5 månader

Hejsan.. tack för ditt svar. Nä jag har inte gjort något speciellt. Inte vad jag kan komma och tänka på. Ganska sjukt ändå att alla symtomen är borta. Jag blir nojig för dem säger att det brukar ske i vecka 12. Men det kanske är olika från kvinna till kvinna. Mina bröst ömmar inte ens längre. Man blir ju nojig när det är ens första graviditet. På kvällarna har man en kula och morgonen är man typ platt.

2019-03-10
Nicolettae
Nicolettae
Bebis på 5 månader

Hej! Jag kan säga att inget är konstigt under en graviditet. Från att känna allt till att inte känna något alls. Gå efter magkänslan om du tycker nått inte stämmer. Annars är de normalt.

2019-03-08
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

I somras var jag gravid och kände precis som dig. Runt v 9 försvann symptomen och min magkänsla sa att nåt inte var rätt. Försökte tänka positivt, men i v 11 började jag blöda och i v 12 konstaterades ett MA. Jag vill inte skrämma upp dig, men det är sånt som kan hända. Har du möjlighet att be om ett tidigt vul? Kan tillägga att vi var snabbt tillbaka på banan och nu är jag återigen gravid, i v 21. Lycka till! :)

2019-03-08
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Hej, jag är gravid för andra gången och båda mina graviditeter har jag haft som "spökmånader", där jag inte alls känt mig gravid överhuvudtaget förrän vecka 19-20 ungefär. Du kanske har samma? Har du druckit ordentligt med tanke på huvudet? Bra att du är uppmärksam iallafall 👌🏼🤗🍼 Lycka till och hoppas allt går felfritt för dig/er 😊✌🏼

2019-03-08
stormbarnsmamma
stormbarnsmamma
Bebis på 10 månader

Jag tror att det kan variera väldigt mycket under graviditeten. Har du gjort något speciellt som fått dig att må bättre, ätit bättre, motionerat bättre? Jag tror inte du behöver vara orolig. Svullen mage har man bara i början av graviditeten. Min svullnad på magen försvan inte försen förra veckan. (Är i vecka 16 nu) Jag har precis kommit in i ett stadie där jag inte känner mig ett dugg gravid. För många avtar ”gravidkänslan” i ca vecka 12. Men som sagt för mig så kom det nu som först. Så deg varierar nog väldigt mycket.
Rådfråga med din barnmorska och försök att inte stressa upp dig.

2019-03-08
Amandabjrkk
Amandabjrkk
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...