App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När är det dags?!

Har i tre dagar haft förverkar och en hård mage pga massa sammandragningar. Har inte haft så mycket sammandragningar under graviditeten tills nu. Är i vecka 39+1 och vill så gärna att bebisen ska komma! Är detta ett tecken för att det är snart dags? Bebis är fixeras sen ett par dagar. Hur var det för er dagarna innan ni fick era bebisar?

2019-03-07
Liste304
Liste304
Bebis på 12 månader

Jag har haft en naturlig förlossning och han kom bf+4. Då hade jag nästan inga känningar alls innan utan det var lite obehagligt på eftermiddagen, gick på toa flera gånger och gjorde en 2:a och delar av slemisen gick. När vi gick och la oss runt 21 så hade jag ungefär en värk var 20 minut. Nog för att inte kunna somna.

Vid midnatt så började det ta i mer och mer så jag ringde in vid 3 när jag hade klockat värkarna och det var 3 på 10 minuter.

De andra två har varit sega rackare och då blev jag igångsatt på bf+11 pga för lite vatten runt bebisen och senaste var bf+15

Hoppas du slipper de dagarna för det var jobbigt och nu senaste gången hade väldigt mycket värkar på nätterna i 2-3 veckor innan förlossningen. Man sover inte så bra då och med 2 andra små så är det etra tröttande.

Lycka till med allt!

2019-03-07
ma78
ma78
Barn på 2 år och 4 månader

Tyvärr så tror jag inte att det finns något svar på den frågan. Jag själv hade ordentliga förvärkar och sammandragningar samt andra indikationer på att det började närma sig ca tre veckor innan beräknat datum, och läste på olika forum om olika tecken och hoppades att min dotter skulle komma ut varje dag. Istället låg hon och lurade inne i magen 13 dagar över tiden :D jag hoppas dock verkligen att du slipper den väntan och att din lilla kan passa tider bättre än min ;)

2019-03-07
micha_ik
micha_ik
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...