App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur kändes era förvärkar?

Hej Imorgon är våran bf dag. =) I lördags kände jag något som påminner om stark mensvärk men klinga av men inatt så kom smärtorna tillbaks och hållt i sig fram och tillbaka. Känns som mensvärk igen och har även väldigt ont i ryggen. Känns som när jag annars haft mens tycker jag. Kan det vara förvärkar??

2019-03-07
Lofsan84
Lofsan84
Bebis på 12 månader

Mina förvärkar började som menssmärtor men det blev snabbt starkare och det var som att det kom och gick hela tiden, snabbare och snabbare emellan värkarna. Man kan nog ha förvärkar som klingar av som du verkar ha känt. Men när det är dags så känner du nog att det blir starkare och starkare.
Min latensfas tog bara 5 timmar sedan när jag kom in var jag öppen 10cm! Hade jag fått göra om det hade jag åkt in tidigare, jag är nog ganska smärttålig. Så lita på din känsla och vila och ät bra medans du kan!
Lycka till!!

2019-03-07
Sssandra1986
Sssandra1986
Barn på 1 år och 9 månader

Det låter ju som att något är på g iallafall, men min erfarenhet är att de helst ser att man är hemma tills man håller på att avlida, så lika bra att du avvaktar så länge du kan. Se till att försöka vila och äta ordentligt så du orkar det du har framför dig. Lycka till!

2019-03-07
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Låter som förvärkar och start på latensfasen. Förlossningen hann aldrig starta spontant för mig utan blev igångsatt. Fick först Bard-kateter som retade livmodertappen och då började jag känna som du beskriver. Mensliknande smärta som blev värre så jag inte kunde sitta still😆 Sen tog de hinnorna och då drog öppningsskedet igång med mycket starkare sammandragningar. Ring och rådfråga förlossningen om du är fundersam. Ta det lugnt och ät något gott. Paracetamol och en varm dusch kan lindra. Bra att röra på sig med för att hjälpa bebis neråt :) Lycka till!

2019-03-07
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 34
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...