App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ont i nedre delen av magen

Undrar om det är vanligt att man får väldigt ont i nedre delen av magen. Gick in i v 10 igår och fick sånna djävulska smärtor i nedre delen av magen, kunde inte sova, vända mig, och fick ont varje gång vid någon typ av rörelse. Skulle väl beskriva smärtan som en blandning av mensvärk,växtvärk/ träningsvärk. Bör jag söka vård ?

2019-03-04
Ungmamma23
Ungmamma23
Bebis på 5 månader

Jag hade såna smärtor från början av graviditet. Nu är jag i v26 och känner ont i nedre delen av magen då och då. Med bebisen är allt bra,läkarna har sakt till mig att det är växtvärk som känns så. Lycka till! Håller tummarna att alt ska gå bra med dig och lille.

2019-04-07
beba13
beba13
Bebis på 8 månader

Jag kände inte alls det du beskriver, hade bara som mensvärk typ o senare foglossning. Men jobbade till några veckor innan bf. Det är så olika hur man är som gravid, jag mådde knappt illa medan andra kan ha starka symtom.

2019-04-04
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Hade sånna smärtor ibland, främst på kvällen eller att ja vaknade mitt i natten fram till typ v 13.. kunde hålla i sig i nån timme och ja va livrädd först, sen när ja märkte att ja varken fick feber eller blödningar av de så blev ja lugnare.
Kan förbereda dig på ilningar i muffen som kommer lite senare ( dag 4 för mig idag) när symfysen (blygdbenet) ska börja töja sig, det är en väldigt märklig och obehaglig känsla men den går över :)

2019-04-03
Laann
Laann
Bebis på 5 månader

Jag hade ganska mycket magsmärtor i början av graviditeten. Jag blev kallsvettig av smärtor. I början var det så att jag åkte till akuten. Allt var normal. Sedan smärtor liknade starka mensvärk som var också pfarliga. Mitt barn är nu nio månader och helt frisk. Om eu känner dig orolig boka en tid hos bm eller åk till gynakuten för att få lugnande besked. Det är värt att kolla en gång extra. Lycka till.

2019-03-04
Ellishah
Ellishah

Jag vet inte hur vanligt det är, men jag är gravid med tredje barnet och har aldrig varit med om det du beskriver. Det är nog tyvärr inte så stor idé att uppsöka vården, finns inte så mycket mer att göra än att avvakta.

2019-03-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...