App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ullared gravid v 21

Går in i vecka 21 och tänkta snart passa på att åka till Ullared och köpa barnsäker och kläder och de. Snälla ös på med tips. Är det så billigt som alla säger? När är bästa tiden att åka? Och ska man köpa sina bebis saker där?

2019-03-03
Mamma0607
Mamma0607
Bebis på 8 månader

Utöver en del som de andra redan nämt så köpte jag ställ till nappflaskor, diskborste för nappflaska, regnskydd och insektsnät.

2019-03-04
Messet
Messet
Bebis på 16 månader

Hej! Vill bara tipsa om att vissa saker är billigare på Ikea, exempelvis badbalja, tvättlappar och sånt. Dubbelkolla priserna på Ikeas hemsida när du är där eller innan! Deras utbud av kläder är lite sådär, väldigt könsindelat (vilket jag tycker är lite onödigt och förlegat) och de är lite små i storleken.

2019-03-04
EvaEpic
EvaEpic

Risken med att åka på tex Ullared och handla är att man kommer hem med en massa onödiga grejer.
Man behöver ju faktiskt inte så galet mycket grejer i början. Har man sedan släkt och vänner får man en massa presenter som kläder, gosedjur och babygym.

2019-03-03
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Köpte sängkläder och spjälsängsskydd. Tillbehör till barnvagn som solskydd, sittdyna till sittdelen, vindfilt. Köpte Babybjörn sitter där som var runt 500 kr billigare än i andra babybutiker. Speldosa, sängmobil, snuttefilt, barnvagnsmobil av märket Dinglisar som var mycket billigare där. Babygym har de lite billigare med. Hade svårt att hitta babykläder där. De har väldigt uppdelat ”tjej-” och ”kill-kläder”. Tyckte inte de såg så bekväma ut för barnet heller, mycket resår och dragkedjor. Köpte bara lite strumpor och dreglisar. De har även babybjörn bärselar och bärsjalar. Köpte barntermometer där med. Finns en hel del där :)

2019-03-03
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 34

Badbalja, blöjhinks, skötbädd, sängkläder och givetvis leksaker är väldigt billigt. Sen kan man ha tur och hitta kläder för 10 kr styck. Personligen tycker jag Ullared har bra kvalitet på barnkläder. Lindex är skit i jämförelse, tappar färg och form och tål inte allt för många tvättar.

Sen finns baby Björn bärsele, baby sitter och sköt/ät produkter. Pipmuggar, nappflaskor osv.

Det beror helt på vad man är ute efter. Finns även en del badrums dekor.

Åk inte en helg, en vardag mitt emellan lön och barnbidrag, var där när dem öppnar så får ni det relativt lungt.

2019-03-03
viva91
viva91
Bebis på 8 månader

Vi köpte en del saker där som en ammningskudde och en badbalja.Lite kläder men sen fick vi massa ärvda också.
Tänk på att det kan bli en stor bebis så köp inte för mycket små storlekar.

Man ska inte åka dit när det är lov i skolor, och inte en regnig sommardag.
Jag vet att jag köpte en nappflaska och lite nappar där.

2019-03-03
ma78
ma78
Barn på 2 år och 4 månader

Har bara varit på Ullared en gång som gravid och köpte ett par bodys och lite annat. Helt ok kvalitet och helt ok pris, men sånt är ju oftast rätt billigt på typ Lindex också (ta 2 betala för 3 tex), eller om man köper på rea. Babysaker köpte jag inga.

2019-03-03
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...