App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mår dåligt i hela kroppen

Är gravid i vecka 9, mår riktigt dåligt i hela kroppen. Mår illa nästan helartiden och känner mig febrig i kroppen är yr emellanåt och orkar nästan ingenting, och har haft såhär i några dagar nu. Har ett jobb som personlig assistent och får lite dåligt samveta över att jag inte orkar lika mycket som jag gjorde innan graviditeten. Är fösta gången jag är gravid och skulle behöva all tips jag kan få på hur jag kan må iallafall lite bättre.

2019-03-02
Madeleneee
Madeleneee
Barn på 3 år och 1 månader

Ja fy jag förstår hur du känner. Jag är snart i v 9 och varit sjukskriven i 2 veckor. Kräks 1-2 gånger om dagen, har varit på sjukhus och fått dropp 2 gånger. Att få dropp hjälper för mig, mår illa men slipper kräkas på 2-3 dagar. Har fått lergigan och en tablett med metoklopramid. Mår mycket värre utan tabletterna. Är precis som du yr när jag ställer mig upp, så jag ligger mest i sängen hela dagarna.

2019-09-18
BFapril2020
BFapril2020
Barn på 2 år och 7 månader

Ja fy, första tiden var vedervärdig. Mådde också väldigt dåligt men det gick över runt vecka 12. Jag mådde delvis dåligt på grund av rejäl järnbrist, så jag kan tipsa om Femineral, som blutsaft fast bättre. Att äta ofta och lite är bra, drick mycket vatten, VILA när du kan. Jag sov precis hela tiden, det var tvunget. Drack litervis med apelsinjuice och snacksade på starka ostbågar 🤣.

2019-03-19
Tistel86
Tistel86
Bebis på 15 månader

Känner igen den där allmänna sjukdomskänslan! Det enda jag kan komma på som tips är att äta regelbundet och ofta för att hålla blodsockret på bra nivå. Och sen sova mycket förstås, om du kan få ngn microvila på lunchen och sen sova mkt på natten. För mig har det gett med sig i vecka 11-12 nångång båda graviditeterna.

2019-03-19
Johannasol84
Johannasol84
Barn på 3 år och 7 månader

Om du har möjlighet ta ledigt 1 eller 2 veckor stanna hemma och sov. Efter vecka 12 har hormonerna planat ut lite och då är man inte så trött och illamående. Sen måste du vila och äta ofta vare sig du vill eller inte. Man kan få lågt blodtryck i början av graviditeten så det finns chans att du svimmar om du inte tar det lungt.

2019-03-03
viva91
viva91
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...