App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bruna flytningar och gravid

Hej! Jag är i vecka 6 och är gravid för första gången, jag fick bruna flytningar sen torsdags. Jag har värk som mensvärk men det hade jag från och med i början av graviditet men det försvann då då nu har jag ont hela tiden men inte så att jag behöver ta alvedon. Jag hade även alltid spännda bröst men det har jag inte längre sen torsdsgs så jag är lite oroligt.. jag har en tid den 7 mars hos barnmorskan men tänker på det hela tiden nu är oroligt för bebisen :( är det någon som hade samma problem hur gick det sen?

2019-03-02
Yasii
Yasii
Bebis på 5 månader

Inte riktigt samma men började blöda i v 6 denna gången och fick inte komma in och kolla det utan fick vänta på ett tidigt ultraljud i v 9 som jag som tur var fått inbokat pga ett sent missfall jag haft innan.
När jag pratade med gynakuten sa de att om det inte fortsatte blöda eller att jag inte fick jätteont så behövde jag inte komma in utan då fick man tyvärr vänta och se vad som händer. Nu gick det bra för mig och är nu i v 26.

Hoppas allt går bra för dig!

2019-03-02
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader

Jag hade också bruna flytningar några dagar när jag var gravid i ungefär samma vecka. Inte alls konstigt och har hört att många har så 😊

2019-03-02
VeraHag
VeraHag
Bebis på 17 månader

När jag var gravid i somras försvann symptomen i v 9 ca. V 11 började jag småblöda (ingen smärta alls) och en vecka senare konstaterades att graviditeten avstannat i v 5. Ett MA alltså. Det behöver ju inte vara så för dig, och tyvärr kan du ju inte få veta om du inte får göra ett tidigt vul. Lycka till.

2019-03-02
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...