App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tappad sexlust

Vi är gravida i v.18 nu och sexet är verkligen inte som det varit. Min sambo vill men själv kan jag bara inte. Jag vill men det går inte. Det känns som att jag inte kan slappna av och jag tänder inte alls på någonting känns det som. I början kunde vi ha sex någon gång iallafalll men nu är det stopp. Jag mår heller inte jättebra själv, jag har lite svårt att ta in att jag ska blir mamma, jag mår illa dagligen, att jag ska bli stor och hela livet kommer att förändras. Är det någon som har några bra tips på att få igång sexlivet igen? Jag är rädd att efter förlossningen kommer det också ta lång tid innan vi försöker.

2019-03-01
Busan
Busan
Bebis på 7 månader

Lyssna på din kropp och tvinga inte dig själv.
Det gör det bara värre!
Det är inte konstigt om du tappar suget på grund av alla tankar och känslor som snurrar runt i huvudet.
Fokusera mer på att slappna av och att ta det som det kommer 😊

2019-03-03
Petra91
Petra91
Bebis på 12 månader

Jag är i v.28 nu och idag var första gången på flera månader som jag verkligen var sugen på att ligga. Hela graviditeten så ha vi mest bara gjort det ändå, för att hålla igång det. En lite plikttrogen snabbis en gång i veckan.

Men känns så gött nu, jag hoppas det vänt och fortsätter vara gött några veckor till :)

Det kan kan vända när som helst, annars så kanske det kommer när bebisen kommit och du läkt. Du kan inte styra över hormonerna men var inte rädd för att försöka!

2019-03-03
Niseen
Niseen

Försök att inte stressa och slappna av. Lusten kommer när den kommer.. ni kanske bara kan kyssas, smekas och vara nära istället så kommer nog lusten av sig självt.
Tror det är viktigt att man ägnar tid åt varandra och närhet även om det inte är sex inblandat. Det är ju inte så konstigt om man inte har samma lust när man mår dåligt :-)

2019-03-02
MammaKotte
MammaKotte
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...