App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Låg foster rörelse

Hejsan. Undrat åt en kompis ! Men hon är i vecka 34 och har märkt nu den senaste veckan att barnet inte sparkar eller rör sig lika mycket som innan , men hon känner att den trycker mot magen på högersidan väldigt mycket så de blir stenhårt och haft verkar i nederdelen av magen .. någon som varit med om något liknande å vet vad de kan bero på ? Hon är inte speciellt orolig efter som hon tror att de kan bero på att hon inte längre tänker på när barnet sparkar eller rör sig . Men ville ändå kolla om någon varit med om något liknande .

2019-03-01
Fffriddoo
Fffriddoo
Bebis på 11 månader

Förlossningen tipsar om att äta ngt sött för att få bebisen att vakna :) och sen ligga på vänster sida (ska kännas tydligast då). Men som tidigare sagt blir utrymmet mindre och sparkarna byts mot att bebisen trycker ut huden istället :)

2019-03-03
Emawestin
Emawestin

Jag hade likadant fast i v36, sonen låg alltid och tryckte ut rumpan på höger sida så magen blev jättehård och helt sned. Det blir ju också trängre ju närmre slutet man kommer, normalt att inte känna lika stora rörelser men man ska ändå vara uppmärksam på att man känner rörelser och att man känner regelbundet under dagen. Man kan testa att dricka ett glas iskallt vatten och se om bebis rör på sig🙂 Känner hon ofta som att magen blir hård och får ont samtidigt tycker jag hon ska åka till förlossningen för en koll. Man kan alltid ringa dom och fråga, är man osäker på rörelser är det bättre att kolla en gång extra🙂

2019-03-02
Grodanmalin
Grodanmalin
Gravid i vecka 39
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...