App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Flytta under föräldraledigheten?

Min man och jag har börjat fundera på att flytta till en annan stad och tycker att den bästa chansen är nu när jag kommer vara föräldraledig. Staden bi funderar på att flytta till har min man sitt jobb i och ligger ca 40 minuter bort från där vi bor nu. Alltså kommer jag inte kunna behålla mitt nuvarande jobb om vi skulle bestämma oss för att flytta då min man åker iväg och jobbar borta vissa veckor och jag sköter allt med förskolan för de två barnen vi redan har. Och jag blir nervös över tanken på att behöva säga upp mig och tänker då på när jag skulle behöva säga upp mig isåfall? Är det någon här som flyttat under föräldraledigheten och behövt säga upp sig från dåvarande jobb eller liknande och har tips eller andra inputs? Är ett väldigt stort steg för mig att flytta då jag bott här i hela mitt liv. Tacksam för alla svar jag kan få!

2019-02-28
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader

Vi flyttade under min mammaledighet, tänkte från början jobba kvar då det antingen skulle bli ca 2timmar (kommunalt) eller 1timme (bil) till jobbet, men fick ett jobb i den nya staden och sa upp mig och meddelade att jag skulle vara mammaledig under uppsägningstiden, hade bara två månader kvar av ledigheten och tre månader uppsägning. Inga problem alls och så skönt att slippa pendla långt nu

2019-02-28
LindaAE
LindaAE
Barn på 1 år och 11 månader

Hej,

Vi flyttade under min mammaledighet och har inte sagt upp mig från mitt jobb. Bor ca en timme bort från där vi bodde innan så skulle tekniskt sett kunna jobba kvar sen om jag inte skulle kunna hitta ett nytt jobb när det är dags att börja igen.

Tycker det var smidigt att passa på att flytta när bara en av oss behövde byta jobb på en gång.

Säg inte upp dig förrän din föräldraledighet är slut om ni skulle flytta. Ditt arbete har inget att göra med var du bor under tiden du är hemma.

2019-02-28
elgaroZ
elgaroZ
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...