App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid trött

Hej, jag vet att man är trött när man är gravid men saken är att jag bara är trött på kvällen. Gravid 10+2 och jag har ett jobb där jag jobbar kvällar ibland till 23 och det fixar inte jag. Hur ska jag göra? Mina kollegor vill inte ställa upp och nya (förståeligt) men jag vet inte vad jag ska göra. Vaknar 05:30 varje dag och kan inte somna om så det är svårt att klara av vardagen. Men dagjobb funkar

2019-02-28
Rebeccaaa123
Rebeccaaa123
Bebis på 6 månader

Åh har samma proble, är extremt trött och jobbar också såna tider. Det värsta är är jag jobbar 15-23 och sen börjar 7 dagen efter. Kommer hem somnar på en gång men går runt och är trött hela tiden. Speciellt på kvällen, har börjar försöka sova så länge som möjligt innan jag börjar och har slutat hitta på saker innan jag börjar vid 15. Det har gjort mig lite piggare men finns det olika skift på ditt jobb? Jag har sagt till min chef att jag endast kan jobba 7-15 ist för 15-23. Det kan du testa att göra? :)

2019-03-05
alvals
alvals
Bebis på 5 månader

Jag var extremt trött i början av graviditeten, satt till och med och somnade till i min kontorsstol på jobbet en dag! Men tyckte tröttheten var värst första halvan av graviditeten. Så försök sov eller vila nån timme innan jobb, kanske ändrar sig så du blir lite piggare igen om några veckor!

2019-03-04
Evanima
Evanima

Försöka sova lite på eftermiddagen innan jobbet börjar?

2019-03-03
Emawestin
Emawestin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...