App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tidiga missfall och utomkvedshavandskap

Hej! Vi försöker bli gravida med andra barnet nu, har idag en 2 åring. Innan han kom till hade jag ett utomkveds för ca 3 år sedan. Nu när vi började försöka med andra barnet blev vi gravida på första försöket, plussade redan 4 dagar innan då jag kände så tydliga tecken. Men det slutade tyvärr i tidigt missfall, började blöda 2 dagar efter beräknad mens. Vi testade igen direkt då jag inte blödde mer än 6 dagar efter missfallet och gravtestet efter missfallet var negativt redan andra blödningsdagen. Började denna gången blöda 4 dagar INNAN mens. Har alltid varit precis exakt på dagen med mensen så mina tankar går att det kanske var ett missfall till? Vad tror ni? Jag tog ett test dagen efter jag började blöda men det var negativt. Har inte haft ont. Första missfallet hade jag lite ont i magen och en hel del i ryggen. Kan det variera beroende på hur tidigt det är? Någon som upplever samma sak och har tips på hur man kan tänka för att inte hänga upp sig på detta nu? Det enda jag tänker på åter igen är att bli gravid och blir väldigt ledsen av missfallen. Svårt att prata om det då jag inte vill berätta för hela världen att vi försöker bli med barn igen.

2019-02-27
Grodanmalin
Grodanmalin
Gravid

Har haft ett missfall i v 11 och då gjorde det riktigt ont. Efter det har jag också haft ett jättetidigt missfall; plussade 2 dagar innan mens men fick sen blödning samma kväll som jag testat. Då hade jag ingen smärta utöver lite lätt molande som jag brukar känna vid mens-tid.
Hoppas ni får ett positivt resultat nästa månad! 🙏🏻

2019-03-29
Thereseemlinden
Thereseemlinden

Hej,
Jag hade missfall i ca v 12, blöde kraftig i ca 3 veckor. Mensen efter det var hitåt o ditåt i ett par månader.
Det jag vill säga att den andra gången när du fick mensen tidigare,var det ingen missfall,det är jag kan säga säkert. Ta det lugnt(vet det är svårt), nästa gång blir det plus 👍

2019-03-28
anapod
anapod
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...