App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp!!

Måste verkligen ha hjälp med att sluta röka, fick reda på för någon vecka sedan att jag va gravid ( är i v 11+3)& har rökt i snart 8 år ca 15 ciggaretter om dagen. Tycket att de är skitsvårt att skaffa sig en inställning eller så, men har iaf dragit ner till ca 4-5 om dagen, men vill verkligen sluta helt!! Vad ska jag göra?

2019-02-27
fannybunny123
fannybunny123
Bebis på 9 månader

Glömde tillägga! Under tiden du läser boken ska du inte ha slutat röka. Du ska sluta efter att du har läst ut hela boken.

2019-07-23
SEKL91
SEKL91
Barn på 1 år och 11 månader

Jag har varit rökare i 11 år, slutade för ca 3 år sedan! Försökte många gånger att sluta genom plåster och dylikt, även att bara trappa ner men inget hjälpte. Tillslut fick jag tips på boken ; Äntligen icke-rökare av Allen Carr. Trodde först inte på att den skulle hjälpa mig att sluta men det gjorde den. Boken handlar om ditt tankesätt, att du ska besegra över ciggaretterrna och inte ciggen över dig! Haha låter kanske töntigt men den hjälpte mig att sluta vilket jag aldrig kunde tro!
Tips!
Lycka till 😊

2019-07-23
SEKL91
SEKL91
Barn på 1 år och 11 månader

Hej fick sluta röka när jag blev gravid och det va bara att kasta allt i soptunnan och bestämma sig helt att sluta, lovar att det blir lättare desto längre tidden går, ingen mening att trappa ner tycker jag för man plågar bara sig själv då utan bara sluta helt på en gång! Inte lätt men det går!! Jag har varit rökfri sedan dess och svårt har det varit i bland men helt klart värt det!! Kämpa på!

2019-07-21
Libbie123
Libbie123

Jättebra att du kunnat dra ner. Kanske det hjälper att googla på hur rökning påverkar fostret? Eller så ger det dig bara mer dåligt samvete utan effekt. Prata med din bm eller ring din vårdcentral, de flesta tillhandahåller rökavvänjningshjälp.

2019-03-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...