App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

För mkt mjölk?

Min 6 veckors bebis har jätte mkt behov o närhet nu , ligger o är orolig och gnyr så fort man lägger ifrån sig honom .. skriker o ger tecken på hunger typ varje timme under en dag och han äter i äter men det kommer oxå upp en hel del :/ kan det vara att han är för matglad o äter för mkt el kan kroppen inte ta upp det? Nån som haft liknande problem , börjar bli lite smått fundersam om han får i sig det han ska el om det är nått fel att han inte kan ta upp maten

2019-02-26
Mikis
Mikis
Bebis på 14 månader

Det var en ny fas men tycker dock fortfarande att han äter ganska ofta på dagarna men kan då sova längre på nätterna .. hel ammar nu vilket vi inte gjorde i början o visst har det blitt bättre o han går bra upp i vikt nu så det är väl bara att fortsätta , blir mest sittande i soffan o får passa på den stunden han sover o göra annat nu gnäller han inte så längre utan ligger gärna o kollar på nått i gymmet när han e vaken men man försöker ju så klart va så mkt så möjligt med honom oxå då :)

2019-03-15
Mikis
Mikis
Bebis på 14 månader

Det lät som att det var ett nytt beteende från bebis, är det rätt uppfattat? I så fall låter som den andra ökningsfasen! Bebis lägger ny beställning på mer mjölk. Kan du så parkera dig i soffan med mat dryck och bok/ Netflix och bara amma på. Brukar ta 3 dar ungefär så kommer produktionen ikapp och bebis lugnar sig. Sjal/bärsele kan också vara en räddare i nöden om du behöver röra dig/ greja. Ger närhet och fria händer. Upplever oxå att min skrutt överäter under ökningsfasen och kräks mer . Försöker pausa och ta upp och rapa henne ibland under ätandet vilket hjälper lite. Beror ju på hur mycket bebisen kräks också såklart!

2019-02-28
Remin L
Remin L
Bebis på 15 månader

Tack , luktar sur mjölk oxå hela dagarna .. Han kräktes inte mkt o början men har börjat med det nu så man tror ju det är nått fel men han går upp i vikt , lite långsamt kanske men följer en kurva iallafall .. jag får hoppas det blir bättre snart :)

2019-02-26
Mikis
Mikis
Bebis på 14 månader

Båda mina barn har varit kräkbarn.
Andra barnet kräktes så mycket så jag grät! Allt luktade surmjölk. Var jag nyduschad kunde det gå 5 minuter så hade jag en laddning i håret...
Båda mina barn har gått upp i vikt som de ska.
Och att de vill ha närhet är inget konstigt när de legat så länge i magen och hört mammas hjärta slå. Jag lovar, det blir lättare framöver.

2019-02-26
Norrlänning 1
Norrlänning 1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...