App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vagga till söms

Min son på snart 7 månader kan endast somna om vi vaggar honom i famnen och vart så från start. Känner att det börjar bli ohållbart för ryggen. Vi har köpt vyssan lull tassar på spjälsängen men om man lägger ner honom där innan han sover så skriker han tills han tappar rösten. Någon som har tips på hur vi kan göra? Tack! :)

2019-02-25
Mariasara
Mariasara
Barn på 1 år och 7 månader

Vi har alltid behövt gå runt med sonen för att han skulle somna. Men min rygg började ta stryk även om vi har en liten kille. Så jag la honom i sängen och sedan la jag mig bredvid. Första dagarna var det skrik, speciellt första dagen, tror jag höll på i kanske 1 timme innan han somna. Sen blev det bättre, han var då ca 8 månader. Nu tar det för det mesta max 15 min så sover han. Dock på dagarna så sover han i vagnen och för det mesta så behöver man inte ens gå med vaken, men annars hämtar vi posten, 400m sammanlagt och då sover han alltid och sen får han sova ute. För oss funkar detta bra, men även viktigt med samma rutiner dag ut och dag in, även när vi åker bort har vi samma rutiner med mat, sov osv.

2019-03-01
Maandiiis
Maandiiis

Vi hade samma bekymmer i ungefär den åldern eller något senare. Det var i samband med att sonen lärde sig sätta/ställa sig upp. Vi körde vagnen över tröskel inomhus men det blev svårt att bära upp honom till sängen på övervåningen när han somnat för han vaknade så lätt. Vi körde då bärsele och guppade men det var tungt för ryggen, men fick gå. Tillslut lät vi honom röja som han ville i spjälsängen och vi satt bredvid tysta i mörkret. Vi tröstade honom om han blev ledsen men mestadels var han arg och då var vi bara där bredvid honom och typ hummade lite ibland så att han skulle känna sig trygg. Efter några kvällar slutade han vara ledsen/arg och sen dess somnar han på egen hand i sängen men ibland är det ett jäkla bökade och stökande innan han kommer till ro, men det får ta den tid det tar. Vi sitter bredvid tills han somnar.

2019-03-01
MammaKotte
MammaKotte

Min dotter var svår att söva från typ 3 månader till 1 år. Vi använde oss av bärsele jätte mycket för att söva henne.

2019-02-25
Nilssonlindaa
Nilssonlindaa

Liggvagnen inomhus och skaka över en tröskel tills han somnar. Det fungerar inte att ligga med honom och sedan lägga över i spjälsäng.

Själv har jag haft mina flickor i min säng och sovit med dem där men alla klarar ju inte av det.

Vår pojke la mannen och då var det inget " tjafs" från pojkens sida utan då somnade han. Kanske värt att pröva om ni står ut med skriket ett tag till.

2019-02-25
ma78
ma78
Barn på 2 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...