App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur får man oroligt barn att sova på dan

Hej har en dotter på 4mån som vaknar tidigt på morgonen tror att hon sovit klart men är jätte grinig ej hungrig provar i timmar att få henne att sova men lyckas ej kan få hon att sova typ en kvart tjugo min om jag har tur sedan i min famn men då hon vaknar är hon trött o grinig vad gör man för fel

2019-02-24
Trött mamma
Trött mamma
Bebis på 17 månader

Hej jo jag ammar henne och använder napp men har fortfarande svårt att sova på dagarna så när kvällen kommer är hon övertrött plus att hon håller på att få tänder och då är det mycket svårt att få henne å äta tar väldigt lång tid och lång mellan målen

2019-03-05
Trött mamma
Trött mamma
Bebis på 17 månader

Hej! Min lilla tjej var precis likadan. Jag vet inte om du ammar din bebis? Min tjej blev en helt annan när jag slutade med nattamningen iallafall. Då slutade hon söka tröst via bröstet och tog helt plötsligt nappen vilken gjorde att hon på dagen kunde somna betydligt lättare och var mycket nöjdare.

2019-03-05
Barn på 1 år och 6 månader

Sonen sover också bara i vagnen om den rör sig, så det blir många långa promenader men det är i alla fall härligt väder för sånt nu :)

2019-03-01
MammaKotte
MammaKotte

Med första barnet så gick jag en praomenad och sen hade jag budit ett rep rut vagnen så jag kunde gunga den från ett litet avstång medans jag gjorde annat. Han vaknade nästan alltid annars.

2019-02-25
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

För mina barn behövdes en promenad på 45-60 minuter, då kunde de fortsätta sova om jag lämnade vagnen ute.

2019-02-25
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Tack för alla tips å råd ska pröva mej fram vet att promenad med vagnen går ganska bra medans man går men när man kommer hem på gårn så känner hon nog på sej att vi är hemma då slår hon upp ögonen ;)

2019-02-25
Trött mamma
Trött mamma
Bebis på 17 månader

Du gör inget fel, bebisar är olika, vissa är helt ok med att sova själva andra vill ha konstant kroppskontakt och rörelse.

Om hon somnar i din famn så får du nog bara sitta där med henne kvar i famnen, jag vet det suger min dotter va exakt sån.

Annars vagn, stanna inte utan gå runt och prata inte med nån annan heller, fick göra så med dottern gick runt 1 timme iallafall. Lyssna på en pod eller musik om du tycker det blir långtråkigt.

2019-02-24
viva91
viva91
Bebis på 7 månader

Långpromenader med vagnen var det enda som fick mina barn att sova på dagarna.

2019-02-24
Norrlänning 1
Norrlänning 1

Tack för svar :) har provat bärselen men hon gallskriker när hon sitter i den tyvärr önskar att den funkade har provat att lägga ner henne när hon sover i min famn men vaknar tyvärr när ja försöker lägga ner hon. Gallskriker på kvällen för att hon är så trött o vägrar äta sen somnar hon av ren trött het

2019-02-24
Trött mamma
Trött mamma
Bebis på 17 månader

Min dotter gillar att sova i bärselen medan jag gör annat på dagen. Går ibland att lägga över henne i vagn när hon somnat.
På natten sover hon i sängen.

2019-02-24
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...