Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Oplanerat gravid sambon vill inte ha.

Har alltid haft en dröm om många barn, men då kroppen min inte var skapt för det..så fick man tänka om. Vårat andra barn blev till efter en tids aktivt försökande med ägglossningsstimulerande. Jag kände rätt snabbt efter förlossning att jag gärna vill ha en till men då jag var mitt uppe i studier och kom tillbaks nu i januari skulle det va aktuellt efter examen.. om de ens hade gått. Sambon sa att nej de blir inga fler barn 2 räcker. Så häromdagen tar jag ett grav test bara för att jag är en liten test junkie.. Det kom två streck.. vår lilla är 9 månader och när jag säger detta till honom är det utan tvekan en abort som gäller. Jag ser själv att timingen är helt fel och att jag kanske borde respektera att han inte vill ha ett till barn. Men nu ligger det ett frö i min mage.. och jag kan liksom inte leva med tanken att inte låta det få gro.. Han tycker att allt bara handlar om mig och att jag inte respekterar hans känslor.. och att när vi nu ska diskutera saken är jag inte rationell utan utgår från mina känslor. Vad fan ska jag göra? Hur ska jag tänka? Någon annan som är /varit i samma sits!

2019-02-23
Tantalie
Tantalie
Bebis på 10 månader

Man är alltid två tycker jag. Men sen gör han ett val med att oskyddat sex och varje gång är en risk. Ni får sätta er ner i lugn och ro och prata igenom detta. Inte bråka och höja rösten. Ta de lugnt båda två. Så förhoppningsvis finner ni ett svar på allt.

2019-02-24
Mars2017
Mars2017

Det är alltid svårt när man inte är överens om en graviditet. Jag är inte i samma sits men ett råd är att du börjar med att helt känna av vad du själv vill. Hur hade du gjort om du hade fått bestämma helt själv och ingen skulle haft en åsikt om ditt val? Utgå från det i dina vidare diskussioner med sambon.

2019-02-24
Teskedsgumman
Teskedsgumman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...