App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Skötväska

Någon som har bra tips på en rymlig skötväska med många fack både invändigt och utanpå? Som gärna ser ut som en ”vanlig” väska och inte kostar skjortan.

2019-02-23
Idamariie
Idamariie
Bebis på 11 månader

Använder själv Babymel Soho messenger bag och tycker att den är helt perfekt, massa olika fack både inuti o utanpå. Kan enkelt hålla ordning o reda på alla saker man behöver ha med sig utan att det kaos direkt:)

2019-03-09
Jennkki92
Jennkki92
Barn på 1 år och 6 månader

Ryggsäck är det bästa! Köpte en skötväska från elodie details men aldrig använt. Kanske skönare till våren. Men ryggsäcken är det bästa och enklaste när man ska bära allt annat

2019-02-25
SofiSmith
SofiSmith

Det blev en Skip hop chelsea för oss. Har inte fått testa den än då bf är i maj men blev förälskad i den för utseendet och att den verkar vara toppen i size och med många fack överrallt. Låter lite som att det är den du beskriver här :)

2019-02-24
Petrags
Petrags
Bebis på 10 månader

Vi kör en helsvart från day et. Går att hitta för mellan 500-1000 i olika färger/tyger. Finns mycket på nätet annars typ åhlens, wasséns osv. Tycker den är perfekt. Locket kan användas som skötunderlägg o byta blöja på. Den säljs som vanlig väska i vissa affärer och som skötväska på babyshop.se.

Inte supermycket fack men det räcker absolut!

2019-02-24
Linnalexandra
Linnalexandra
Bebis på 17 månader

Jag har också en grå carena väska som jag är nöjd med. Antingen kan man hänga den över handtaget på vagnen eller snett över axeln.

2019-02-24
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

Hej!
Jag har en grå Carena Koster messenger bag, kostar 2-300 och har ett stort fack med nått småfack i för alla stora grejer, på framsidan har den som ett extra lock man kan fälla när som har mängder med transparenta fickor. Den är egentligen större än man oftast behöver, det blir bara att man packar med massa onödigt. O andra sidan tycker jag de flesta skötväskor är det.
Som ett alternativ använder jag min Haglöf right i storlek small, i den får jag plats med den som behövs.
Det är en riktig djungel och som tidigare skrivit, står det skötväska då drar priset snabbt iväg så våga kolla på annat.

Lycka till!

2019-02-24
Sandra Å
Sandra Å

Hade oxå ryggsäck, har en nu med fast lite mindre när dottern blivit större. Vill du ha en "riktig" skötväska kommer det nog gå på minst 500 kr. Nu vet jag inte vad du tycker är dyrt, det är ganska individuellt, men jag tyckte inte det va värt pengarna då en väska som var lika välfungerande som en ryggsäck skulle landa på över 1000 kr.

2019-02-24
viva91
viva91
Bebis på 8 månader

Jag köpte en ryggsäck med många fack. Kanon när man vill ha händerna fria när man är ute med vagn och barn.
Mycket billigare när det inte heter skötväska.

2019-02-23
Norrlänning 1
Norrlänning 1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...