App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Svårt att mata

Hej. Vår dotter på 3.5 lånad har flaskmatats från start. Till en början med bröstmjölk men nu med Nan sensitive. Hon har haft problem med magen sedan födseln och även om det blivit bättre är det fortfarande jobbigt med knip osv. Det största problemet nu är matningarna.. Vi har provat olika sorters flaskor och använder nu herobility med napp storlek m. Hon "hetsdricker", skriker, spänner sig, dricker lite till osv osv.. Ibland äter hon bara 20 ml och ibland 120 ml. Ibland vägrar hon äta utan bara skriker och 10 minuter senare äter hon allting i flaskan. Jag undrar nu om någon har någon idé vad detta kan bero på..

2019-02-23
Kaisajonsson
Kaisajonsson
Bebis på 13 månader

Hej!

Min son har bara ätit med flaska sedan födseln, han hade väldigt ont i magen och hetsåt precis som du beskriver, jag gav honom "Semper magdroppar" som jag köpte på apoteket och använde även kolik flaskor redan efter ett par dagar så släppte hans magont dock så hetsåt han fortfarande och gör det nu med men han har inte haft ont i magen efter det, han fick använda dem i ca 2 månader. Hoppas det blir bättre och att tipset hjälpte.

2019-02-23
Nicklasc
Nicklasc
Barn på 3 år och 3 månader

Vår son hade också mycket magknip i början, vi gav han 10 droppar Minifom på tesked innan matning och det funkade super bra. Finns på apoteket (: Lycka till och hoppas det går över snart så lille slipper ha ont i magen

2019-02-23
stormbarnsmamma
stormbarnsmamma
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...