App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Trög mage tips?

Hej, Jag ör i v.24 och är litr trög i magen. Jag rör på mig och tränar och äter varierat. Har ni några tips som kan sätta igång magen? Har inte vågat ta ngra laxermedel då man ska rådgöra med bm först. Ska dit om typ 1 vecka men hade velat ha lite tips nu:)

2019-02-22
AJBJ
AJBJ
Bebis på 9 månader

Vill tipsa om kiwi! Har också varit trög i magen men minst 1 kiwi om dagen hjälper verkligen! :)

2019-03-17
Thiildan
Thiildan

Jag fick problem runt vecka 22 med att det kändes som att mina tarmar stod helt still och fick pga detta hemorrojder som följd.
Jag började äta psylliumfrön som jag strör över min yoghurt eller har i smoothie på morgonen. Full fart på magen igen som vanligt 😊 köper på vanliga mataffären som kostar runt 20 kr.
Har verkligen hjälpt mig jättemycket! Märker med en gång om jag slarvat en dag.

2019-03-04
Sassafrass
Sassafrass
Bebis på 10 månader

Hejsan!
Mitt bästa tips för att det ska vara helt felfritt på det området är en shot katrinplommonjuice varje morgon! Det gör så att allt blir som det ska trots järntabletterna 😉

2019-03-01
Selken
Selken
Bebis på 2 månader

Vanligt, speciellt om man käkar järntabletter. De naturliga hjälpmedlen är blötlagda chiafrön eller linfrön, katrinplommon eller katrinplommonpure, mycket vatten, päron, kiwi. Gör gärna havregrynsgröt med linfrön och hackade katrinplommon. Om man behöver ta något läkemedel så tycker jag inolaxol pulver (inte granulat) funkar bäst. Laxermedel är microlax eller resulax bra att använda någon gång ibland!

2019-02-26
Tistel86
Tistel86

Mina tips är att dricka mer vatten dagtid, äta katrinplommonpuré (barnmatsbutk) alt. torkade (eko) plommon/aprikoser/fikon - det har iaf funkat för mig.
Någon gång har Microlax avhjälpt 'akut stopp''.
Och framför allt lyssna på kroppen - att inte hålla emot när man känner att det är dags... Lycka till med magen & magen

2019-02-26
FruNucken84
FruNucken84
Bebis på 12 månader

Min fru hade samma problem. Hon drack katrinplommon juice och använde laktulos som finns på apoteket. Det hjälpte henne. 😄
Lycka till.

2019-02-23
Pappis
Pappis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...