App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hämta hem barnvagnen.

Hej! Där jag och min sambo köpt våran barnvagn har dem förlossningsgaranti, vilket innebär att man kan lämna tillbaka vagnen om något skulle gå fel mot att den är oanvänd. Så jag undrar nu. Hur tidigt har ni köpt hem/hämtat hem vagnen? Jag tänkte hämta hem vagnen i mitten på april ungefär, jag är beräknad 11 maj. Men nu när jag satt och tänkte så kändes det väldigt sent 😅🙈

2019-02-22
MiaHansson
MiaHansson
Bebis på 10 månader

Vi beställde vår vagn redan i okt tror jag det var 😅
Vi har köpt den på babyproffsen i Helsingborg. Dem hade rabatt då, så vi ville passa på och eftersom dem har denna förlossningsgarantin så gjorde det ju inget.
Dock har dem haft vagnen i lager sen start sa dem, vi valde en Emmaljunga viking 2019.

Helst av allt vill man ju hämta vagnen redan nu 🙄😅
Men vill inte vara för tidig. Så kanske ska köra på där i mitten på april ändå så det blir ca 1 månad innan? 🤔

2019-02-22
MiaHansson
MiaHansson
Bebis på 10 månader

Vi var beräknade 13 maj, hämtade ut vagnen på em den 9 maj och vår första dotter kom på em 10 maj. I grevens tid alltså. :)) Vi hade inte fattat att det var så lång leveranstid på barnvagnar så vi beställde den uppenbarligen för sent.

2019-02-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Vi köpte våran Emmaljunga i september för att det var rea på den. Men bebis var inte beräknad förens i mitten på januari. Hon bestämde sig dock för att komma ut redan den 6 Dec. Så jag är glad att vi fick hem den så tidigt annars hade det säkert inte blivit av alls 😛 men vi fick höra att garantin börjar inte förens vagnen börjar bli använd. Så. Fast vi köpte hem den i sep så började garantin gälla i dec. 😊 Vi handlade hos babyproffsen ifall det har någon betydelse.

2019-02-22
Sophira
Sophira

Har 1 års garanti på vår Emmaljunga

2019-02-22
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33

Vår dotter var beräknad till juli förra året. Tror det var i mars/april vi beställde vagnen. Blev rekommenderade av butiken vi köpte den att hämta månaden innan BF så sambon var och hämtade vagnen och babyskyddet i mitten av juni månad. Garantin börja löpa på så fort man hämtat vagnen så det är väl smartas att vänta så långt det går.

2019-02-22
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 33

Skulle hämta den lite olika beroende på vad det är för vagn.. Emmaljunga har t.ex. bara 6 månaders garanti, vilket hade gjort att jag skulle hämtat så sent som möjligt, medan Bugaboo har 2-3 års garanti vilket gör att man kanske vågar hämta den tidigare. Så kika på garantin, men skulle väl senast hämta 3 veckor innan om bebis skulle bestämma sig för att komma tidigare än beräknat ☺️

2019-02-22
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...