App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid vecka 22

Är gravid i vecka 22 och jag o min sambo är jätte lyckliga! Fick dock reda på idag att hans mosters man har börjat prata skit om att jag är för ung för att bli mamma (jag fyller 21) och det var som ett knytnävesslag i magen. Är det någon som har tips på hur man kan stå upp för sig själv? Har pratat med min sambo och han blev jätte förbannad men finns det nåt som gjorde er starkare mot sånt skitsnack?

2019-02-20
Bebis på 10 månader

Mitt tips är, precis som Lindaaah sa, att strunta i det. Det går inte ändra på folk och de kommer alltid ha åsikter och tankar, tyvärr. När jag och sambon berättade att vi skulle ha barn(jag var 19) så blev det en del sura miner från min mormor och morfar. När vår dotter väl kom försvann detta. Upplever dock att folk både under graviditet och efter tittar och dömer en för att en är ”ung”. Minns att jag fick en del blickar på b la öppna förskolan, babysim, på stan mm, men det är bara att skita i det. Att vara ung behöver inte betyda ”dålig förälder” som många nog antar! Skit i deras strunt prat, tråkiga människor som måste yttra sig om sånt som inte angår dem alls, de har ju för lite problem själva. Visa vilken cool och toppen mamma du kommer bli, för det kommer du! You go! 💞

2019-02-21
corneliaat
corneliaat

Bara att skita i vad folk säger. Be a awesome mom och bevisa dom att det går. Trots ålder. Fick min dotter i din ålder och nu har jag två barn och dom är underbara och väluppfostrade båda två.

2019-02-20
Lindaaah
Lindaaah

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-02-20
Amandabjrkk
Amandabjrkk
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...