App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förkyld i 4 veckor

Jag är nu inne på 4e veckan av förkylning. Och det är inte nån gravidnästäppa vi pratar om utan snuva, fruktansvärd slemhosta, heshet så alla runtom mig reagerar på hur illa jag låter. Riktig förkylning alltså. Hittills har jag inte tagit några läkemedel alls. Men Bisolvon, vågar man ta det? Hittar så tvetydig info på nätet... Börjar bli otroligt jobbigt detta.

2019-02-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Jag ska inte till bm förrän i slutet av mars... I fredags föll jag till föga och plockade fram min flaska Cocciliana hostmedicin. Den ska vara ok.

2019-02-23
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Fråga din barnmorska. Jag var själv supersjuk under graviditeten och vågade knappt ta något men när jag frågade bm så var det mycket som man kunde ta. Hon sa att läkemedelsföretagen måste vara extremt försiktiga i sina bivacksedlar och tar det säkra före det osäkra men barnmorskorna har lång erfarenhet och har sett hur olika läkemedel beter sig på gravida så jag skulle definitivt kolla med henne.

2019-02-23
oliviaadina
oliviaadina
Barn på 1 år och 6 månader

Tack för svar! Janusinfo känner jag till, men tycker ofta att det är luddigt om man kan ta ett läkemedel eller inte... Ska gå till apoteket idag och be om lite hjälp. Idag har hostan varit överjävlig och jag har ett yrke som går ut på att prata med människor hela dagarna, inte lätt när man inte har nån röst kvar efter kl 10 på förmiddagen.

2019-02-20
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

usch fattar hur jobbigt det är!! Nu i senaste graviditeten var jag KRAFTIGT förkyld i 5-6 veckor! Var så matt! Jag åt alvedon och hade luftfuktare på rummet. Tog bisolvon några ggr men hjälpte inte tyvärr. Krya krya✨

2019-02-20
8kee6
8kee6

När man är gravid blir förkylningarna 10 gånger värre. Titta på janusinfo.se. Där står info om läkemedel och om de kan påverka fostret. Den verksamma substansen i Bisolvon är Bromhexin.

2019-02-19
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 34
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...