App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Lååång återhämtning?

Det har gått över 10 veckor sen förlossningen. För 3 veckor sedan var jag på efterkontrollen och förutom en buktande främre slidvägg så såg alöt normalt ut. För ca 1.5 vecka sen började jag få mensvärksliknande smärta i magen, skav och ont där nere. Känns som det är en tampong som sitter snett nästan hela tiden.. jag börjar bli så sjukt frustrerad och ledsen över att jag inte verkar bli bra igen. Jag ska till bm igen på torsdag och kolla vad det är som gör ont.Jag vill komma igång och träna och göra saker som normalt. De flesta jag pratat med har inte alls haft såhär svårt att återhämta sig eller haft ont där nere såhär långt efter. Finns det någon här som haft en jobbig återhämtning eller någon som kan muntra upp mig.

2019-02-19
TantMarina
TantMarina
Barn på 2 år och 4 månader

Min dotter blir 11 veckor i morgon och jag hade jätteont de 4 första veckorna, sen blev det bättre och efter 6v hade jag slutat blöda.
Var på kontroll hos BM efter 7v och då såg allt bra ut. Började då med p-piller och nu 4v senare har jag blödit i ca 1v. Undrar om det är mens fast jag ätit p-piller? Men det är sån liten mängd att jag inte ens kan ha tampong. Lite av tyngdkänslan är också tillbaka..

2020-07-01
StarOfUsA
StarOfUsA
Bebis på 11 månader

Tack! Behövde lite uppmuntran nu. Får försöka härda ut och hoppas de snart blir bättre

2019-02-19
TantMarina
TantMarina
Barn på 2 år och 4 månader

Var inte orolig, det tar tid. Är ju inte ”bara” förlossningen utan också en graviditet som kroppen ska återhämta sig efter. Bebisen har ju legat och tryckt och töjt ut vävnad och muskulatur. Känner själv nu efter ett halv år att kroppen hittat tillbaka mer. Gick som jag vore höggravid ett bra tag efter förlossningen och kände tyngdkänsla ner i magen och bäcken efter för mycket ansträngning. Upplevde också att det ”drog” och ”hängde” i underlivet.
Ansträng inte kroppen för mycket, gör det ont så vila. Lyft inte för tungt eller något annat som skapar för stort tryck på bäckenbotten. Träna upp bäckenbotten och de inre magmusklerna. Om man är orolig och upplever att något är tokigt så ska man så klart få hjälp med det. 10 veckor är inte lång tid att hinna återhämta sig. Är ju olika för alla men ingen är gummikvinnan😊

2019-02-19
Sahra11
Sahra11
Bebis på 10 månader

Hade ont i 3 månader tills stygnen försvann, sen stretade det ytterligare en tid efteråt i ärret. Man tror att det aldrig ska bli bra men tillslut så :)

2019-02-19
Donnabelle
Donnabelle
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...