App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Era bästa tips

Kan ni inte skriva era bästa tips för att bli gravida? Förstår att det varierar men alla tips mottages tacksamt!

2019-02-18
Jess94
Jess94
nyfödd bebis

Njut av varandra. Stress i vardagen påverkar mycket. Efteråt brukade jag ta upp mina fötter mot väggen och låta typ ingenting rinna ner. Så allt kommer in i mig. Ca 10 minuter. Hjälper faktiskt på många. Blev SJ gravid på 10 dagar när vi väl ville på detta sätt :) lycka till

2019-03-19
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 11 månader

Åt folsyra tre månader innan vi började försöka, gick in med inställning att det här KAN ta tid, levde på, hade roligt, låg med varandra varje dag och månaden efter vi började försöka så vipps :D tror stress kan påverka mycket, och hur man mår allmänt, jag har alltid tränat lagom, ätit balanserat men även unnat mig, låter kanske klyschigt men det gick för oss :-)

Önskar er lycka till!

2019-03-19
liisenb
liisenb
Bebis på 10 månader

Endel använder sig ju av ägglossningsstickor som visar när ÄL närmar sig och på så sätt vet man när man ska ligga för att maximera chansen att blir gravid. Testa det eventuellt! För oss fungerade det att bara ligga typ hela tiden 10 dagar/2 veckor efter mens. Inte särskilt skoj kanske att planera liggen men jag ville bli gravid snabbt.

2019-02-20
Tjollern
Tjollern
Bebis på 11 månader

Slappna av, och njut av varandra!!! Att hetsa över det hjälper sällan även om jag vet hur svårt det kan va att inte tänka så mycket på det.

2019-02-18
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 2 månader

Använde appen Natural cycles, tog ägglossningstest, hade sex typ jämt. Efter 8 månader började jag ta munkpeppar-tabletter för min menscykel var väldigt ojämn och det ska ev hjälpa för att få den att bli mer regelbunden. Efter ytterligare 2 månader var jag gravid. Enligt appen hade jag inte ens ägglossning den dagen appen tror jag blev gravid, men gravid är jag i v 33 nu!

Ingen aning om det var appen, tabletterna eller ägglossningstest som gjorde det, men nån av alla ggr av sex lyckades iaf träffa rätt😂🤦🏼‍♀️

2019-02-18
Lojjsan_
Lojjsan_

En gratisapp, WomanLog heter den. Det är inget med att man ska ta temp etc, man ska bara fylla i när man har mens.

2019-02-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

MamsanMaria; Vad är det för app du använt dig av?

2019-02-18
Jess94
Jess94
nyfödd bebis

Oj, går nog inte att ge några tips. Folsyra är ju rekommenderat att ta om man önskar att bli gravid och under graviditet. Det kan ju ta tid att bli gravid. När man är i 20-års åldern är det runt 25,20 % chans. Låt det få ta tid men har det gått mer än ett år så tveka inte på att söka hjälp.

2019-02-18
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 34

Mitt första barn tog ett halvår att bli gravid med. Då tror jag att vi var som mest aktiva dagarna efter mensen och sen avtog det nog, så vi missade nog äl ganska ofta. Med barn 2 och 3 har jag använt en app och gått efter när jag haft äl enligt den. Då har jag blivit gravid inom 1-2 månader varje gång.

2019-02-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...