App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid v 9

Är nu i v 9 och känner typ ingenting. Hade lite ont från å till 4-5 tror jag de va och hade även brun aktig flytning. De gjorde mig lite orolig. Pratade me bm och hon sa att de är vanligt att de kan bli så. Veckorna går å nu känner jag typ inget förut oro fortfarande. Är de verkligen nått där inne och är allt som de ska? Ska väl va glad för att jag år bra men skulle vilja känna av nånting så man vet att de är nått där inne. Har pratat me min bm flera gånger om min oro å frågar om tidigt ul men får inte göra de. Men nån fler som känner/känt lika?

2019-02-16
Borgsan
Borgsan
Bebis på 6 månader

Jag är gravid 10+2 och jag har mått bra under denna biten av graviditeten. Har kräkts någon gång pga att jag åt för mycket för tidigt. Annars har jag mått bra, känt mig uppsvälld men inte speciellt mycket annat. Så va inte orolig, jag är glad så länge jag mår bra och inte har ont eller så.

2019-02-28
Rebeccaaa123
Rebeccaaa123

Mina graviditeter är väldigt enkla alltid, men den enklaste var den första, då mådde jag hur bra som helst ända fram till förlossningen. :) Alla mår inte illa och blir trötta, vissa slipper sånt. ;)

2019-02-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Inge illa mående, inge trött, inge yrsel

2019-02-18
Borgsan
Borgsan

Förutom illamående eller huvudvärk så finns det inget att känna i vecka 9. Men förstår din oro, tror de flesta känner likadant. Den kommer nog inte släppa för att du får ett ultraljud, oro ingår i mammalivet.
Med mitt första barn så mådde jag illa i 10 dagar, magen hade knappt växt och kände ingenting från bebis alls innan rul. Att åka till rul var det nervösaste jag varit med om. Men det var en perfekt liten pojke därinne och den kvällen kände jag honom första gången :)

2019-02-17
Niseen
Niseen

Vad menar du med att du inte känner nånting?

2019-02-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...