App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Min mamma

Hejsan Vet inte var jag ska börja men vi provar. Alltid har det varit svårt att få kontakt med min mamma svårt att förklara men precis som hon inte har en egen vilja ett eget tänkesätt. Min farmor o farfar bodde brevid oss så man spenderade mesta lediga tid med dom. När vi barn flytta hemifrån så skilde sig våra föräldrar på min mammas påtryck. Min pappa fråga om hon ville gå i parterapi o försöka lösa allt men det ville inte hon. Man förstod ju sen att det var bara för hon prata med en annan man. Hon flytta hem till en kompis o bor där i ca ett halvår och mår sååååå bra. Fast har ingen som helst kontakt med någon av sina barn. Så ja man känner ju sig inte så önskvärd. Detta var för fyra år sen. Och fram o tillbaka har hon ingen kontakt med mig eller mina syskon. Ibland kommenterar hon en bild på FB. Nu har jag fått tid till igångsättning på måndag. Tredje lilla bebisen ska komma till världen. Förra gången jag fick barn levde min farmor o hon var min ”mamma” men hon dog för tre år sen. Jag har min man o pappa o syster o våra barn. Men att inte ha sin mamma på sin sida känns jobbigt. Att hon inte bryr sig ett dugg. Ville bara få ut alla känslor när man har alla hormoner i kroppen.

2019-02-15
Bellaeika
Bellaeika
Bebis på 13 månader

Gud, det låter så fruktansvärt sorgligt. Inte minst för din mamma, som inte verkar vara emottaglig för din kärlek. Det måste göra ont. Jag kan inte ge bra råd. Jag vill bara sni ka dig världens största styrkekram.
Hälsningar Malin

PS. Det viktiga är nog att inse att man heller inte kan få någon annan att älska en. Var försiktig med dig själv. Du är värdefull. Och snart är du Gud i en liten människas liv. Älskad rakt igenom. Stor kram

2019-02-17
matiesill
matiesill

Tyvärr är föräldrar inte alltid som man önskar att dom vore. Jag har varit i en liknande situation och för mig vände allt då jag en dag efter många tårar och sprucket blodkärl i ögat bara accepterade läget. Jag tänkte inte fälla fler tårar, jag skulle fokusera på mig och att jag inte skulle föra vidare ett sånt beteende till nästa generation. Det är en stor sorg att inte känna sig önskad av en förälder, spelar ingen roll hur gammal man blir. Styrkekramar.

2019-02-16
Tistel86
Tistel86

Tack för svar. Det är precis det jag gjort jag har kontaktat henne och berättat men det resultera bara i mera tystnad från hennes sida. Eftersom vår mormor aldrig velat ha kontakt med oss så börjar det kännas mer o mer som om hon efterliknar henne. Ja jag ska mysa en massa nu med familjen och vi längtar så efter vår lilla bebis.

2019-02-15
Bellaeika
Bellaeika
Bebis på 13 månader

Fy vad svårt. Relationen med sina egna föräldrar blir lite mer påtaglig när man själv får barn. Det finns ju alltid två sidor av ett mynt. Kanske din mamma tänker att ni är arga och besvikna och inte vågar höra av sig till dig och syskonen för hon är rädd för att bli avvisad? Att hon skriver på FB kanske tyder på att hon ändå vill ha kontakt? Ring din mamma och berätta vad du känner eller om det känns jobbigt skriv ett brev.
Låt det inte överskugga helgen. Umgås med din familj, ta det lugnt och samla krafter inför måndagen. Lycka till!

2019-02-15
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...