App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bädda barnvagnen

Har 16 dagar kvar till bf med 1000 frågor. Hur ska man bädda barnvagnen för att skydda madrassen mot eventuella läckage? Behöver jag skaffa lakan och täcke till vagn eller "räcker" det med varma kläder, tjock filt och sufflett när man ska ut på promenader? Har åkpåse också. Om lakan och täcke behövs, vart får man tag i det för jag antar att det är andra mått på det än till spjälsäng.

2019-02-14
TinaJ92
TinaJ92
Gravid i vecka 17

Vi ligger en babynest i liggdelen och en filt över - blir gosigt och varmt för bebisen.

2019-02-16
Alionken
Alionken

Köp plastad frotté och klä madrassen med i vagnen, har jag gjort :)

2019-02-15
Tesssii
Tesssii
Barn på 1 år och 6 månader

Vi har kört åkpåse höst vinter och vår, bara reglerat kläderna i, annars lammskinn reglerar bra temp. Filt. Mycket ör ärligt talat helt onödigt att köpa, har man råd så visst men mycket använder man aldrig. Vi har kört Lindbergs fleecedräkt, den är bra att sova i, lätt att ta på och av och man viker bara för händer och fötter

2019-02-15
Luna_13
Luna_13

Åkpåse i vagn räcker bra för oss. Brukar skydda den med en handuk inuti. I värsta fall kan man tvätta åkpåse. Men det hände typ bara 2 gånger på nästan 5 mån för oss. Lille sover ofta i vagnen både dag och natt men växer snart ur liggdelen. Tycker att det är onödigt att köpa täcke och lakan bara för vagnen.

2019-02-14

Har inte har något bäddset till vagnen. Haft en mjuk filt på madrassen när det var varmare ute och en bomullsfilt på bebis. La en fäll i botten när det blev lite kallare och haft en tjock åkpåse nu i vinter. Om man är rädd för läckage kan man klippa till plastad frotté och ha om madrassen. Om du vill ha bäddset så finns det säkert på babybutiker och på onlinebutiker. Tror de säljer såna bäddset på Gekås med. Man tar gärna på bebisen för mycket för man är livrädd att de ska frysa. Solskydd och myggnät till vagnen var bra att ha i somras mot sol och getingar. Regnskydd och reflexer till vagnen med.

2019-02-14
Sahra11
Sahra11
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...