App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad har jag kanske missat?

Nu är det två veckor kvar till bf och det känns som om jag har det mesta under kontroll fast ändå inte. Har ni några tips på saker som man behöver ha första tiden men som man lätt "glömmer" att köpa? Vi har ingen nagelsax ännu, men det är typ det enda jag kan komma på som vi saknar. Men förstår ju självklart att det är massa vi saknar förmodligen. Så vad har ni för tips på saker man "ska ha" i början men som ändå på något sätt glöms bort?

2019-02-14
TinaJ92
TinaJ92
Bebis på 13 månader

Saker vi fick köpa i efterhand; fler bodys och pyjamas, overall, babysitter, amningskupor, större amningsBH, något att frysa in bröstmjölk i, babynest.

2019-02-16
Tistel86
Tistel86

Parfymeri body lotion, läppbalsam (även under förlossningen), massa bindor i större modell, matlådor med mat som går att äta med en sked, amningskudde, babyolja

2019-02-16
Alionken
Alionken

Som de andra sagt, matlådor är guld värt om man vill slippa massa tid i köket i början, Jag läckte väldigt när jag ammade så jag hade såna uppsamlingskupor vid ammning och inlägg annars.

Blöjor förståss men köp inte för mycket för man vet aldrig om man får en stor eller liten bebis, Min sista nu hon kunde nästan inte ha den minsta storleken.

Lite småfiltar är alltid bra när man ska amma eller kanske om bebisen somnar i bilen kan man ju lägga på.

2019-02-14
ma78
ma78
Barn på 2 år och 4 månader

Förlossningsbindor
Mycket blöjor
Matlådor
Amningskupor

2019-02-14
viva91
viva91
Bebis på 8 månader

Matlådor att frysa in. 😁 Får man en unge som konstant ska vara i famnen så är det skönt att bara ta fram en matlåda och värma i micron. Babyneste var något som vi hade stor nytta av. En bra vattenflaska att ha i närheten om du ammar, jag glömde ofta bort att dricka om jag inte såg min flaska. Fikabröd i frysen som är lätt att ta fram om någon kommer och hälsar på så ber man dem att ta fram de.

2019-02-14
Maandiiis
Maandiiis

Finns små nagelvårdsset till bebisar med nagelfil, nageltång och nagelsax. Är superbra att ha koksalt och nässug hemma till hands om den lille blir förkyld och täppt i näsan.

2019-02-14
Sahra11
Sahra11
Gravid i vecka 34

En liten nagelfil, termometer kan va bra att ha, ammingkupor och andra saker till dig själv Det är nog de jag kom på just nu ❤️ Lycka till

2019-02-14
Jojjo99
Jojjo99
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...