App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid vecka 30 panikångest

Hej, innan jag blev gravid hade jag panikångest den lugnade faktiskt ner sig sedan jag blev gravid och all ångest över huvudtaget har tycks hållit sig i schack. Nu de senaste två dagarna har jag fått tillbaka svimningskänslor och ångest. Jag är gravid i vecka 30. Det är lite tabu med psykisk ohälsa men det vore intressant om man kom i kontakt med fler som har eller har haft samma "problem". Kan det vara att man har så mycket hormoner i kroppen nu som påverkar att jag blir mer känslig? Jag vet faktiskt inte. Det kom som ett brev på posten bara sådär från ingenstans. Jag känner att man börjar närma sig veckorna då förlossning ska ske. I mitt fall kan det bli kejsarsnitt då jag äter hjärtmediciner. Och mitt första barn föddes för tidigt så då blev det akutsnitt, det är mycket sånt man tänker på. Hur kommer det att gå osv som triggar mina tankar. Finns det fler där ute som är lite extra känsliga eller har problem med ångest/psykisk ohälsa? Kram till er alla =)

2019-02-14
Dollish
Dollish
Bebis på 11 månader

Hej på dig, är också i v 30 med barn nr 2 nu 🤰🏻Men när jag var gravid första gången kom min graviditets depp som ett brev på posten, tyvärr gick den inte över och har fortfarande inte gått över. Den har dock varit värre till och från andra gången, har gråtit till och från samt känt mig som den dåligaste mamman i världen. Hoppas dock att den lägger sig någorlunda när lille är ute för detta med hormoner är f*n inte min grej. Känn ingen skuld i det du känner eller för ångesten, snart är det över och du håller detta lilla livet i dina armar. Massa positiva tankar till dig och styrka. Lycka till 💪🏼✌🏼

2019-02-14
stormbarnsmamma
stormbarnsmamma
Bebis på 10 månader

Hej!
Ja jag försöker varje dag trycka bort ångesten nu. Varit jobbigt i två dagar hoppas det blir bättre snart igen framöver. Jobbigt dock när det spritter i hela kroppen typ av ångest och rastlöshet..

2019-02-14
Dollish
Dollish
Bebis på 11 månader

Jag har borderline, en dotter på ca 20 mån och är gravid med barn nr 2.

Upplever denna graviditeten som mycket lättare och med mindre oro för jag har inte så ont som jag hade första gången.

Annars har jag mått psykiskt bra under båda graviditeterna.

Kan bara råda om att ta dig igenom ångesten och inte försöka trycka undan den när den väl kommer, även om det är lättare sagt än gjort.

2019-02-14
viva91
viva91
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...