App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vill äta nyttigt men kan inte

Hej! Jag har alltid haft en tanke om att när jag blir gravid ska jag äta nyttigt och hälsosamt. Nu när jag är gravid (vecka 12) så går det liksom inte. När jag försöker vara nyttig och äta mycket grönt och fisk så mår jag riktigt illa och kan till och med spy. Det ända jag får i mig som stannar kvar är snabbmat, lever i stor sett på Billys panpizza. Är så rädd att barnet ska komma till skada för den ohälsosamma kosten jag äter. Vad ska jag göra? Någon annan som känner som jag?

2019-02-13
Amandabjrkk
Amandabjrkk
Bebis på 6 månader

Tror inte det gör så mycket, en kompis mamma berättade för mig att när hon väntade min kompis för nu 22 år sedan så kunde hon inte få i sig något annat än hamburgare på McDonalds och levde på det där och då, bättre än inget och blev ju inget fel på varken henne eller min kompis. Och jag hade ju själv en lååååång period där jag bara fick i mig Findus fiskgratäng och inget annat och ut kom en stor kille på 55 cm och 4,5 kg så är vad du kan få i dig för det är bättre än inget. Lycka till och känn ingen skuld, du gör vad du kan och klarar av 😊

2019-02-14
stormbarnsmamma
stormbarnsmamma
Bebis på 10 månader

Den första delen av graviditeten var det ena stunden bara ostbågar som jag fick ner, sen levde jag ett tag på clementiner osv. Det är ju bra att äta nyttigt men kan man inte så kan man inte. Jag fick en frisk liten pojke ändå! Andra halvan gick bättre, då blev jag mer och mer sugen på bra mat.

2019-02-14
Tistel86
Tistel86

Förhoppningsvis mår du snart mindre illa och kan äta mer varierat. Lycka till!

2019-02-14
Joset
Joset
Barn på 1 år och 11 månader

Det enda jag kan se ur detta som kan ske är vikten både dig och barnet. Jag fick ju höra att äter man mycket onyttig barn som gravid så kan bebisen ha större vikt och det kan bli lite tuffare att föda. Vet ej om det stämmer helt och hållet. Men skada kan det inte bli med bebisen.

2019-02-14
Yasmi18
Yasmi18

Jag åt ingenting i stort sett på nästan 10 v.. 🙈 Mådde illa och spydde och fick magkatarr och magsår. Men lyckades pilla i mig gravidtillskott ibland.. 😣 Och kunde inte börja äta normalt förens runt v15.. Och nu i v26 är det en livlig och frisk Bäbis i magen. Så ät det du orkar äta det är bättre än inget 🤗

2019-02-13
Jejj
Jejj
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...