App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bifibaby droppar

Någon som har bebis med kolik eller mag knip pga luft?? Har ni använt bifibaby dropparna? Fungerar dem?, Jag använder idag sempers magdroppar å minifom men upplever inte att detta hjälper speciellt mycket... Vore tacksam för snabba svar

2019-02-13
miinnni
miinnni
Bebis på 15 månader

Jag äter helt mjölkfritt, använder minifom och semper droppar samt pysventiler redan och upplever inte att detta hjälper speciellt mycket tyvärr å vill ju undvika att hon får kolik...

Synd ingen prövat babifi dropparna

2019-02-15
miinnni
miinnni

Vår dotter har aldrig haft kolik, men hade väldigt mycket problem med gaser under första två månaderna. Vi använde Minifom och Windi pysventiler. Något som vi märkte tydligt var att ACO:s D-droppar gjorde det värre. Vår dotter blev bättre när vi bytte till Sempers D-droppar. Sen får man ju tyvärr tänka sig för vad man äter själv om man ammar. Klassiskt att undvika är ju lök, bönor mjölkprodukter och kål till exempel. För mig tog det ett tag att komma på att gröna ärtor var lika illa. Likaså verkade kolsyrade drycker påverka, vilket jag fortfarande inte riktigt kan förstå hur det kan vara möjligt.
Lycka till!

2019-02-15
Alvida
Alvida

Vår son har kolik och vi har inte testat dropparna du nämner, men vi ger honom Minifom och Sempers Magdroppar. Jag äter även mjölkfri kost och vi använder pysventil ibland.
Hans kolik har blivit värre nu vid 2 månaders ålder så tycker inte att något ovan hjälper, men vi har börjat med akupunkturbehandling för honom nu som vi hoppas ska hjälpa. Prata med BVC och se om de kan erbjuda det där du bor om du har testat allt :)

2019-02-14
Marika A
Marika A
Bebis på 15 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2019-02-14
Ebbasj
Ebbasj
Bebis på 14 månader

Det finns så kallade pysventiler till bebisar upptill 6 månader, dom hjälper till att släppa ut luften. Funkar jättebra, kanske vore något att testa?
Man kan använda 3 ggr/dygn, finns på apotek att köpa. Windi pysventil :)

2019-02-13
lillaFantomen
lillaFantomen
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...