App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

CSN?

Hej! Detta kanske inte är en vanlig fråga att ställa här, men vem vet, någon kanske har svaret! Jag undrar om det är någon som vet här om man kan få så man kan betala mindre till CSN under föräldrapenningen? Det blir ju en del mindre pengar i månaden när man är föräldraledig. Samt om någon här är med i kommunal och vet hur det funkar där? Ska man betala full avgift även vid föräldraledighet? 😊

2019-02-12
MiaHansson
MiaHansson
Bebis på 10 månader

Nja, jag ringde till CSN och pratade med de och förklarade att jag är föräldraledig nu och därför har en lägre inkomst, men då min lön är "för hög" fick jag ingen reducering på betalningar. Kolla på CSN hemsida - där finns en formulär som man kan skriva i och ansöka om mindre betalning.

2019-02-16
Alionken
Alionken

Hej!

Jag testade precis att ansöka om att betala mindre på Mina sidor hos CSN. Fick svar direkt att jag behåller mitt årsbelopp trots att jag har föräldrapenning. Men det beror ju såklart på vilket belopp man anger, så testa! 🙂

2019-02-13
Alvida
Alvida

Nej du betalar mindre. När du inte får nån lön som fackavgiften kan dras från får du hem en inbetalningslapp, där står hur mkt du ska betala beroende på hur mycket du har i inkomst.

2019-02-12
mammaeh
mammaeh

Till kommunal kan du anmäla din sänkta månadsinkomst iaf. Till CSN tror jag att man kan ansöka om att få betala mindre. Sök på deras sidor eller ring och fråga så får du hjälp! Lycka till!

2019-02-12
Cprinter
Cprinter
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...